2024. május 28., kedd

Vi Keelland és Penelope Ward - Szerelem a Park Avenue-n

  


Átlagos ​napnak indult, aztán megtörtént a baleset.

A férfi, akivel összekoccantam, drága autót vezetett, és lélegzetelállítóan jóképű volt. Nagy kár, hogy egyben egy igazi seggfej is. Összevesztünk, hogy melyikünk hibázott, és azon is, hogy milyen lekezelő mondatok hagyták el száját. Végül megérkezett a rendőrség, mi pedig mentünk az utunkra, a biztosítótársaságokra hagyva a helyzet tisztázását. Nekem amúgy is oda kellett érnem arra az állásinterjúra, ami miatt annyira izgatott voltam. Ám az izgalom abban a pillanatban vált csalódottsággá, amikor megláttam, kihez is mentem interjúra. A koccanásos pasashoz. Upsz!

Persze hogy nem kaptam meg az állást. A gond csak az volt, hogy nagyon meg akartam. Pontosabban, szükségem volt rá. Ezért, bár Hollis LaCroix pont annyira volt ijesztő, mint sármos, visszamentem hozzá, hátha ki tudom könyörögni, hogy adjon még egy esélyt. Gondolod, hogy lesz egy része a történetnek, amikor szerelmesek leszünk, majd boldogan élünk, amíg meg nem halunk, ugye? Hát, az élet szép kis csavart labdákat tud dobni. És amit mi kaptunk, arra egyáltalán nem számítottam.

 

Szerelem a Park Avenue-n 

Vi Keeland - Csak szex

  


A ​kapcsolatom Hunter Deluciával visszafelé kezdődött.

Egy esküvőn találkoztunk – ő a vőlegény oldalán ült, én a menyasszonyén. Az éjszaka alatti lopott pillantások után vitathatatlan volt a kölcsönös és erős vonzalom.

Én elkaptam a csokrot, ő elkapta a harisnyakötőt. Hunter szorosan ölelt, mialatt táncoltunk, és azt javasolta, fedezzük fel jobban ezt a vibrálást, ami köztünk van. A nyers és mocskos szavaitól visszavonulót kellett volna fújnom, de valami megmagyarázhatatlan okból épp az ellenkezőjét tettem.

Végül a hotelszobájában kötöttünk ki. Másnap reggel pedig már indultam is vissza New Yorkba, Huntert egy téves telefonszámmal hagyva Kaliforniában.

Gyakran gondoltam rá, de a legutóbbi kapcsolatom után megfogadtam, hogy nem kezdek többé jóképű, pimasz és bűnösen elkápráztató fickókkal. Egy évvel később újra összefutottam Hunterrel, amikor a barátainknak gyereke született. A vonzalmunk egymás iránt semmit sem csökkent. Egy hurrikánként érkező kábulat után követelt egy valós telefonszámot. Úgyhogy megadtam neki anyukámét – ő tutira elijeszt minden férfit a közelemből az örökös gyerek- és esküvőtémájával –, aztán hazarepültem.

Azt gondoltam, ez vicces, egészen addig, míg a következő héten be nem állított anyukámhoz vasárnapi vacsorára. Ez az őrült, elképesztő fickó megnyerte magának anyámat, és szerzett egy nyolchetes megbízást a városomban. Azt javasolta, töltsük ezt az időt azzal, hogy kizökkentjük egymást a mókuskerékből.

Nyolchétnyi észveszejtő szex kötelezettségek nélkül. Mit veszíthettem?
Semmit, azt gondoltam.
Ez csak szex, nem szerelem.
De ismerjük a mondást: ember tervez, Isten végez.

 Vi Keeland - Csak szex

 

 

Vi Keeland - Szerelmi háromszög (Rivaldafény-sorozat)

 
 


Úgy énekel, mint egy angyal. Az ágyban olyan, akár az ördög.
Tizenöt éves koromban Dylan Ryder posztere lógott az ágyam fölött. Huszonöt éves koromban az ő teste volt a testem fölött. Minden lány álma számomra valósággá vált. Egy rocksztárral jártam, és lassan beleszerettem valakibe. Valaki másba, aki ugyanazon a turnébuszon ült.
Flynn Beckham bandája volt az előzenekar. Dylan Ryderé a fő attrakció. De mi történik akkor, ha végül az előzenekar produkciója minden mást elhalványít. Elmondom, mi történik: eldurvulnak a dolgok. 

 

Vi Keeland Szerelmi ​háromszög (Rivaldafény 2.)  

Amanda Quick - Rád vártam

   

Leona Hewitt férfinak öltözve oson be Lord Delbridge magánmúzeumába, hogy visszaszerezzen egy ereklyét, amelyet évekkel ezelőtt tulajdonítottak el családjától. Ám valaki más is behatol a félhomályos galériába: egy magas, fekete köpenyt viselő férfi, akinek pusztán a hangja is révületbe ejti Leonát. Thaddeus Ware, a rendkívüli képességekkel rendelkező hipnotizőr játszi könnyedséggel irányítja mások gondolatait és tetteit. Leona akaratát azonban nem képes megtörni, sőt elképedve tapasztalja, hogy a nő delejes hatással van rá…

 

Amanda Quick - Rád vártam 

Amanda Quick - Légyott

  

Miss Augusta Ballinger meg volt róla győződve, hogy fatális tévedés történt. A nagyképű, mindent az ésszerűség oldaláról megközelíthető, merev és unalmas Harry Fleming, Graystone earlje, aki szerint a nő legfőbb jellemvonása az erény és az illemtudás kell legyen, egyszerűen nem kérhette meg az ő kezét. Hisz köztudott, hogy Augusta – mint minden northumberlani Ballinger – hajlamos meggondolatlan, könnyelmű, sőt esztelen cselekedeteket elkövetni, és fittyet hány a társasági élet szabályaira. Arról nem is beszélve, hogy amikor legutóbb találkoztak, a lány épp egy idegen íróasztal zárjának feltörésén fáradozott. Ám a lord döntése megmásíthatatlan. Azt hiszi, ő képes lesz az észveszejtő ifjú hölgyet megtanítani a helyes viselkedésre. Nem tudja, mi vár rá…

 

Amanda Quick - Légyott

Robin Hobb - Látnok-ciklus

  

Az ifjú Fitz Lovag herceg fattyúgyermeke, akit apja mogorva istállómestere nevel a Hercegségek királyi udvarában. A nemesek közül senki nem veszi kutyába sem, csak az intrikus Elmés király figyel fel rá, aki ráveszi, hogy titkon elsajátítsa az orgyilkosok művészetét. Mert Fitz vérében a Mesterség munkál, amelynek veszedelmes és vad mágiája segítségével a Látnokok emberemlékezet óta uralják a Hercegségek viharverte királyságát. Fitz egy olyan időben cseperedik fel, amikor barbár vörös martalócok dúlják fel a partokat és alvajárók kóborolnak a szárazföld szívében. Hamarosan a fiú megkapja első lélekpróbáló küldetését – mert Fitz veszélyt jelent ugyan a trónra… de ő lehet a királyság túlélésének kulcsa is.

Az orgyilkos tanítványa 

 

 

A Hat Hercegség trónörököse, Igazság herceg politikailag sikeres házasságot és ezzel együtt szövetséget kötött a Hegyvidéki Királysággal, megszilárdítva ezzel a Látnokok országlásának biztonságát. A kívülről erős családot azonban belviszály gyötri. Az uralkodó, Elmés király egészségi állapota bizonytalan, az utódlás kérdése megosztja az udvart. A Vörös Martalócok kalózai ismételt támadásokat intéznek a Hercegségek földjai ellen, azonban a király új hajói megpróbálják útjukat állni a támadóknak. Fitz, az uralkodó fiának törvénytelen gyermeke, – aki birtokában van a Mesterség és az Ösztön különleges képességének is – fölveszi a harcot a szipolyozottak, a Vörös Martalócok által élőhalottá tett szörnyetegek ellen. Társául fogadja Éjszemet, a fiatal farkast, ekivel mentális kapcsolatot teremt, különleges szellemi lehetőséget használva. Kosvárban találkozik gyermekkori szerelmével, Mollyval…

 

A ​király orgyilkosa 


 

Igazság elhagyta Kosvárat, hogy felkutassa az Elődöket, Elmés király pedig haldoklik. Pompa herceg megpróbálja kihasználni a helyzetet. Miközben a Martalóczoknak veti a partmenti hercegségeket, Kosvár értékeit megpróbálja Szántás és Fészek nemességéhez menteni, tovább növelve azok lojalitását. Az ország haldoklik… Közben új dalok szólnak egy királynéról, aki fölkötött szoknyában, mezténláb állt ki bátran a Martalócokkal szemben, és még meg sem született gyermekéről, akiből már a méhében harcos lett. Vajon van-e esélye a királyhű embereknek? Hogyan lehet túlélni az áruló herceg intrikáit? Ha Igazság visszatér, lesz még királysága? 


A ​Nép Orgyilkosa


 

 

1.
Fitz ​a királyának és a népének szentelte magát, s élete végéig szolgálta is őket. Igaz, hogy a misztikus Ösztön segítségével túlélte saját halálát, de ezalatt utolsó barátait is elveszítette, tán Éjszem, a hozzá kötődő farkas kivételével. De vajon kit szolgálhat egy uralkodóját vesztett királyi orgyilkos? Hogyan tekintsen a népre, amely megvetette őt halála óráján? Milyen céljai lehetnek valakinek egy második életben? Lovag fattya saját magának ad küldetést, s a trónbitorló Pompa ellen indul öngyilkos megbízatásra. De vajon hány élete lehet még egy orgyilkosnak? Befolyásolhatja-e egyetlen ember népek sorsát? Vagy egyszerűbbnek tűnő kérdések ragadják magukkal? Új barátokat szerez, vagy elveszti utolsó társát is? Mit tesz az emberrel, aki miatt kedvese elhagyta? Több-e puszta létezésnél az, ami a második születés után várja?

2.
Fitz, szokásához híven, az újabb fogságból is kiszabadul, s folytatja útját Igazság felé. Igencsak iparkodnia kell: a Vörös Martalócok már Kosvárat, sőt, a mélyen a Hat Hercegség szívében fekvő Vásárhelyet is fenyegetik. Az ország veszteségeit tovább növeli, hogy félreértik a támadók szándékait, s tárgyalásra számítanak ott, ahol csak vérszomj akad. Pompa eközben a sereg javát a Hegyvidéki Királyság ellen küldi, még védtelenebbé téve királysága területeit. A csonka kotéria tovább vadászik a fattyúra, s – a Pompa iránt beléjük égetett hűség miatt – semmilyen áldozattól nem riadnak vissza a győzelem érdekében. De még így is lekésik a pillanatot, mikor a maréknyi, Igazsághoz hű csapatnak sikerül egyetlen elődöt Kos megsegítésére küldeni. Ahogy azonban a Hat Hercegség népe nem értette meg a Martalócok szándékait, úgy sikerült félreérteni Pompa őrültségét is… Az egyetlen Előd rossz irányba tart, nem maradt hát senki, aki a trónbitorló útjába állhatna… Vagy mégis?

 

Az ​orgyilkos küldetése 1 

Az orgyilkos küldetése 2. 





Rick Riordan - Kane krónikák (1-3. részek, teljes sorozat)

  

Anyjuk halála óta Carter és Sadie szinte idegenek egymásnak. Sadie a nagyszüleivel élt Londonban, a bátyja pedig beutazta a világot apjukkal, a zseniális egyiptológussal.

Egy éjjel dr. Kane „kísérletezni” viszi a testvéreket a British Museumba, hátha helyre tudja hozni a család dolgait. Terve azonban félresikerül. A világra szabadítja Széthet, az egyiptomi istent, aki fogságba ejti őt, a gyerekeknek pedig menekülniük kell, hogy egyáltalán életben maradhassanak.

Az egyiptomi istenek ébredezni kezdenek. Ráadásul Széth – mind közül a legrosszabb – kipécézte magának a Kane családot. Hogy megállítsák, a testvérek életveszélyes kalandra indulnak a világ körül, melynek során sötét titkokra derül fény. Vajon hogyan boldogul a testvérpár az egyiptomi istenek és mágusok között? És milyen szálak fűzik őket a fáraók kora óta létező titkos rendhez?

 

 

Az ókori Egyiptom istenei rászabadultak a mai világra, és azóta Carter Kane és a húga, Sadie komoly bajba került. Az Élet Házának leszármazottaiként a Kane testvérek rendelkeznek bizonyos képességekkel.

Ám most az eddig legnagyobb ellenségük – Apóphisz, a káosz kígyója – arra készül, hogy kitörjön börtönéből. Ha a gyerekek nem akadályozzák meg ebben, vége lesz a világnak.

Hogy esélyük legyen legyőzni a káoszt, a testvéreknek fel kell ébreszteniük Rét, a napistent, ehhez fogható varázslatra azonban eddig soha egyetlen mágus sem volt képes.
Először meg kell találniuk Ré könyvének három darabját a világ különböző pontjain, hogy megtanulhassák a bennük szereplő varázslatokat. Amúgy említettük már, hogy senki sem tudja pontosan, hol lehet Ré? 

 

 

A jelek szerint Carternek és Sadie-nek nem sikerül kordában tartania Apóphiszt, a káosz kígyóját, aki már régóta azon ügyködik, hogy örök sötétségbe borítsa a világot. A Kane testvérek lehetetlennek tűnő feladattal néznek szemben: egyszer és mindenkorra el kell pusztítaniuk a kígyót.

Mindeközben az Élet Házában polgárháborús helyzet uralkodik, az istenek pedig megosztottak, így a brooklyni ház ifjú tanoncainak jóformán segítség nélkül kell szembeszállniuk a káosz erőivel. Egyetlen reményük egy ősi varázslat, ami a kígyó saját árnyékából kovácsol fegyvert, de az mágia már évezredekkel ezelőtt elveszett.

A Kane testvérek kénytelenek egy erős mágus gyilkos kedvű szellemére hagyatkozni, ugyanis csak ő képes megmutatni nekik a kígyó árnyékát… De persze az is lehet, hogy az alvilág bugyrain át egyenesen a halálba vezeti őket?.

Megbízhatnak vajon benne? Persze hogy nem!

A halandó világ sorsa forog kockán.

 

Rick Riordan - Kane krónikák teljes 

 

 

Malcolm M. Webster - Az idegen (sorozat)

  

Dél-Amerika, ​Peru
napjainkban

Az Amazonas mentén az őserdő még napjainkban is ezernyi titkot és veszélyt rejteget. Ősi legendák mesélnek egy rendkívül visszataszító kőszoborról, mely mégis annyira élethű, mintha csak az idő dermedt volna meg körülötte.
Pontos helyét csak az indián varázslók ismerik.
Christopher Fargast a kampa indiánok nevelték gyermekkorától fogva. Nevelőapja, aki a törzs varázslója is egyben, az Egyesült Államokba küldi tanulni, hogy a törzs javára váljék a tudása. Az egyetemről visszatérve Fargas némi döbbenettel veszi tudomásul, hogy egy amerikai kutatócsoport érkezik a kampák által ellenőrzött területre, hogy egy régi írás alapján kutatásokat végezzenek. A csoportot Kay Russel vezeti, aki az egyetemen a legjobb barátja volt Fargasnak.
Vajon mindez csak véletlen?
Nem sokkal később kiderül, hogy az írás egy ocsmány kőszoborról beszél. Miután Fargast a nevelőapja elvezeti egy titkos barlangba, a férfi rádöbben, nem lehetetlen, hogy a legendának van némi valóságmagja.
Russel elárulja Fargasnak, hogy a kutatócsoport a szobrot keresi, ami a feltételezések szerint nem más, mint egy felfüggesztett életműködésű idegen lény. Ha sikerülne életre kelteni, az komoly előnyöket jelentene az Egyesült Államok részére.
Ám a helyszínen váratlanul feltűnik egy európai konzorcium által szervezett kutatócsoport is. Megindul a versenyfutás az idővel…

 

 

Az Amazonas őserdeinek mélyén talált ismeretlen kőszoborról kiderült, hogy valójában egy évszázadokat átvészelt idegen teremtmény. A tudósoknak egy balszerencsés véletlen következtében sikerül ismét életre kelteniük. Az Idegen megragadva a kínálkozó lehetőséget, kitör az emberek bázisáról. Útját halottak sora jelzi, miközben ő maga csupán könnyű sebeket szenved.
Igazi harcos, akit csak a dicsőség éltet. Megfogadja, hogy folytatja az évszázadokkal elkezdett küzdelmét, bár ellenfelei ezúttal emberek. Senki és semmi nem lehet biztonságban tőle.
Christopher Fargas, – a fehér kampa – nem tudta megakadályozni az idegen lény kiszabadulását, azonban tisztában van azzal, csak akkor érezhetik ismét biztonságban magukat az őserdőben, ha újra foglyul ejtik az idegent… vagy végeznek vele. Egyik lehetőség sem tűnik könnyen megvalósíthatatlannak, mert az idegen minden embert az ellenségének tekint.
A tudósok táborába különleges dzsungel-kommandó érkezik, akik elutasítják a fehér kampa segítségét, s magunk indulnak az idegen felkutatására.
Senki nem tér vissza közülük…

 

  

Sikerült foglyul ejteni az Idegent, az emberek megnyugodtak. A kutatók folytathatják a kísérleteiket, miközben a kampák békeszerződést kényszerítenek ki a kijotóktól. Ám az őserdő továbbra is veszélyes hely, ráadásul újabb halálesetek borzolják a kedélyeket. Rejtélyes körülmények között eltűnik két dzsungelkatona. A táborparancsnok Christopher Fargast, a fehér kampát kéri meg, hogy segítsen a felkutatásukban.
A kampák azonban nem egészen az találják, amire számítottak. Összemarcangolt testek helyett csupán egy tisztára nyalt koponyát és egy fél marék hamut, valamint néhány rendkívül különös nyomot, melyet a dzsungelt a tenyerüknél is jobban ismerő kampák sem képesek azonosítani.
Mintha nem is földi teremtmény hagyta volna azokat…
S bár az egyik veszély elmúlt, helyette itt van egy másik.
A világűrből előbukkan egy űrhajó, fedélzetén az Idegen ősi ellenségeivel, a ramoryanokkal. Az újonnan érkező földönkívüliek vérszomjasabbak az Idegeneknél, s a fehér kampa rádöbben, egyetlen esélye van csupán a megfékezésükre: ha ráveszi az Idegent az együttműködésre.
Azonban egy démonnal nem lehet megállapodást kötni.
Vagy mégis?

 

 

Az Amazonas menti őserdők sohasem számítottak biztonságod helynek- Vérszomjas fenevadak, indiánok, kígyók, seregnyi ismeretlen veszedelem várt arra a vak-. merőre, aki behatol a dzsungel mélyére.
És még valami…
Két harcias faj tagjai – évezredek óta ellenségei-egymásnak – érkeznek a dzsungelbe,hogy előkészítsék a terepet sajátjaik számára; előretolt állásokat építsenek ki, valamint felvegyék a kapcsolatot a bolygó őslakosaival, akikben mindkét faj hasznos szövetségeseket – későbbi rabszolgákat -lát. Ám az érkezőknek van egy másik céljuk is: nyomtalanul eltüntetni a föld színéről riválisaikat.
Az idegen vadászok vérre szomjaznak…
Összecsapásuk azonban nem csupán egymás, számára jelent veszélyt, hanem az Amazonas menti indiánokra is, akik akaratlanul belekeverednek a náluknál ősibb és harciasabb fajok háborújába.

 

Az idegen (teljes sorozat) 

2024. május 26., vasárnap

Lorraine Heath - A havishami ördögfiókák sorozat

  

Hat balsikerű báli szezon után Miss Minerva Dodger úgy dönt, hogy vénlány marad, mert elege van a hozományvadász udvarlókból. Ám hála a Nightingale Klubnak, legalább része lehet egy csodás éjszakában. Ezen a hírhedt helyen a nők álarcot vesznek fel, mielőtt szeretőt választanának. A szemérmetlenül jóképű Ashebury hercege készségesen teljesíti a titokzatos hölgy kívánságait, és Minerva egyre szenvedélyesebb és bensőségesebb viszonyba bonyolódik vele…
A figyelemre méltó képességekkel megáldott Ashe hamar rájön, hogy egyéjszakás kalandja nem más, mint a társadalmi konvenciókra fittyet hányó Miss Dodger. Érdeklődését felkelti a lány éles elméje és merészsége, ezért elhatározza, hogy annak rendje és módja szerint udvarolni fog neki. De hogyan tegye a szépet egy nőnek, akit már elcsábított? És miként bizonyítsa be neki, hogy a féktelen szenvedély csak kezdete az életre szóló boldogságnak?

 

 

Egy fülledt nyári éjszaka Edward Alcott enged a kísértésnek, és a sötét kertben megcsókolja Lady Julia Kenney-t. Sosem érzett szenvedély ébred benne, de elfojtja magában, amikor a hölgy nőül megy az ő ikertestvéréhez, Greyling grófjához. Aztán szörnyű tragédia történik, és Edward ígéretet tesz haldokló fivérének: úgy fog tenni, mintha ő lenne Greyling grófja, míg várandós sógornője világra nem hozza elsőszülött gyermekét.
Julia úgy találja, hogy a férje nagyon megváltozott, miután hazatért. Bátrabb, vakmerőbb, ridegebb, és kerüli a meghitt együttléteket. Ő ennek ellenére napról napra szerelmesebb belé.
Edwardban is egyre jobban lángol a régvolt éjszakán felizzott szenvedély. Leghőbb vágya, hogy igazi férje lehessen Juliának. Közben folyton attól retteg, az asszony rájön a csalásra, ráadásul az angol törvények tiltják, hogy valaki feleségül vegye testvére özvegyét. Végül kockára tesz mindent abban a reményben, hogy így elnyerheti a boldogságot…

 

 

A ​szerelem néha őrületet szül. Locksley vikomtja legalábbis erre a következtetésre jutott, miután az apja megháborodott imádott hitvese halálát követően. Ám amikor az idős férfi feleségül akarja venni a lángvörös hajú, szerencsevadász Portia Gadstone-t, Locke drasztikus lépésre szánja el magát, és nőül kéri a lányt. Egy kölcsönös előnyökön alapuló házasság tényleg kényelmes lehet… amíg semmiféle zavarba ejtő érzelem nincs a képben.

Portia csak kétségbeesésében egyezett bele, hogy hozzámenjen egy őrülthöz, a megállapodás ugyanis védelmet biztosított volna a számára. Legalábbis ő ebben bízott, amíg a márki jóvágású fia el nem olvasta a megállapodást, és át nem vette az apja helyét. Ennyit a nyugodt – és ami még fontosabb, biztonságos – házaséletről, amelyre Portia számított.

Miközben a lány kezd beleszeretni vonzó férjébe, a múlt sötét titkai a felszínre törnek, és azzal fenyegetnek, hogy mindkettőjüket tönkreteszik – hacsak Locke nem tesz kockára mindent, és nem nyitja meg a szívét a szerelem előtt…

 

A havishami ördögfiókák sorozat 

 

Lorraine Heath - Volt egyszer egy hercegség sorozat

  

Lady Kathryn Lambertnek feleségül kell mennie egy nemesemberhez, hogy megkapja az örökségét – de jóllehet végre talál egy herceget, aki érdeklődik iránta, van egy másik férfi, akit sehogy sem tud elfelejteni.
Griffith Stanwicket gyötri a keserű tudat, hogy örökre le kell mondania Kathrynről, mert nem biztosíthat neki méltó életet. Miután apja felségárulása miatt megfosztották a családját címétől és vagyonától, Griff alámerül London sötét és veszélyes zugaiba, de még ott is egyre kísérti a szeretett nő emléke.
Amikor újra fellángol köztük a szenvedély, Kathrynnek választania kell: gazdagságban élje le az életét egy olyan férfi mellett, akit nem szeret, vagy mondjon le az örökségről a szerelemért…

 

 

Hugh Brinsley-Nortonnak, Kingsland hercegének tökéletes feleségre van szüksége. A család régi dicsőségének helyreállítása és az üzleti ügyek azonban minden idejét igénybe veszik, ezért megkéri a titkárnőjét, szűkítse le a szóba jöhető társasági hölgyek listáját.
Penelope Pettypeace közismerten a leghatékonyabb titkárnő egész Londonban, de még életében nem kapott nehezebb feladatot, mint hogy menyasszonyt keressen sármos munkaadójának, akit titokban régóta bálványoz.
Amikor egy névtelen üzenetben megfenyegetik, kénytelen feltárni féltve őrzött, múltbéli titkait a herceg előtt, aki úgy dönt, Penelopéval az oldalán szembenéz a veszéllyel. Az erős akaratú, bátor szépség teljesen megbabonázza, és rádöbben, hogy mindent hajlandó kockára tenni, beleértve a szívét is, hogy a számára legbecsesebb nőt biztonságban tudja. Lehet, hogy a tökéletes feleség mindvégig itt volt az orra előtt?

 

 

 

Amikor apját, Wolfford hercegét felakasztják a Viktória királynő elleni merénylet előkészítésében játszott állítólagos szerepe miatt, Marcus Stanwicket minden vagyonától megfosztják. Ekkor megfogadja, hogy visszaszerzi családja becsületét, és leleplezi a hazaáruló összeesküvés valódi résztvevőit. Nyomozás közben egy olyan nőhöz kell fordulnia, akit megvet – méghozzá egy közismert szajhához!
A titkokat rejtegető Esme Lancasternek is megvannak az okai arra, hogy kiderítse, ki áll az összeesküvés mögött. Nem bízik Marcusban, de nem tagadhatja, hogy a férfi könnyedén elrabolhatná a szívét – ha hagyná.
Miközben az igazság utáni hajsza halálos veszélybe sodorja őket, Marcus rájön, Esme nem is olyan hideg és számító, mint ahogy feltételezte, hanem bátorsága és elszántsága vetekszik az övével. Hamarosan képtelenek létezni egymás nélkül, ám el kell dönteniük, hogy a szerelem megér-e minden kockázatot…

 

Volt egyszer egy hercegség sorozat 

Clive Staples Lewis könyvei (Narnia krónikái 1-7. , Kozmikus trilógia 1., 2., Csűrcsavar levelei)

 

 

A Narnia Krónikája a Jó és Rossz örök háborúját meséli el. Olykor a csatamezőn, nyílt küzdelemben csap össze a fény az árnnyal, máskor a szív rejtett zugaiban. Ám legyenek az ütközetek akár a lélekben, akár a harcmezőn: minden összecsapás meghatározó erejű.

Olyan utakon kalandozhatunk, amelyek a világ végére vezetnek, fantasztikus lényekkel köthetünk ismeretséget, megtudjuk, mi az árulás, mi a hőstett, mit jelent megnyerni vagy épp elveszíteni egy barátot. Kalandos utazás ez a fantázia birodalmában, ugyanakkor a legmélyebb valóságban. Kiadónk sorozatban jelenteti meg a rajzokkal illusztrált hét kötetet. Sorozat ez, melyben minden mű önmagában is teljes egész, önállóan is lenyűgöző olvasmány. Kezdődjék hát meg a kalandok sora!

A NARNIA KRÓNIKÁINAK ELSŐ KÖTETE:
A varázsló unokaöccse

Tudni szeretnél valamit Narniáról? Ez az a birodalom, ahol megszólalnak az állatok, ahol a legváratlanabb pillanatban egy boszorkány karmai közé kerülsz, ahol a Jó akaratából új világ születik. Ahová véletlenül keveredik a két barát: Digory és Polly. Ha kinyitod a könyvet, őket kísérheted el e titokzatos világba. Abba a világba, ahol semmi sem lehetetlen.

 

A ​varázsló unokaöccse (Narnia krónikái 1.) PDF MS OneDrive 

A ​varázsló unokaöccse (Narnia krónikái 1.) EPUB MS OneDrive 

A ​varázsló unokaöccse (Narnia krónikái 1.) PDF Google Drive 

 

  

A Narnia Krónikája a Jó és Rossz örök háborúját meséli el. Olykor a csatamezőn, nyílt küzdelemben csap össze a fény az árnnyal, máskor a szív rejtett zugaiban. Ám legyenek az ütközetek akár a lélekben, akár a harcmezőn: minden összecsapás meghatározó erejű.

Olyan utakon kalandozhatunk, amelyek a világ végére vezetnek, fantasztikus lényekkel köthetünk ismeretséget, megtudjuk, mi az árulás, mi a hőstett, mit jelent megnyerni vagy épp elveszíteni egy barátot. Kalandos utazás ez a fantázia birodalmában, ugyanakkor a legmélyebb valóságban. Kiadónk sorozatban jelenteti meg a rajzokkal illusztrált hét kötetet. Sorozat ez, melyben minden mű önmagában is teljes egész, önállóan is lenyűgöző olvasmány.

A NARNIA KRÓNIKÁINAK MÁSODIK KÖTETE:
Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény

Narnia egy jéggé dermedt birodalom, ahol örök tél uralkodik, Narnia az ország, amely szabadítójára vár. Egy ódon, vidéki kastély eldugott szobájában áll a titokzatos szekrény, a négy kis kalandor ennek ajtaján keresztül lép be Narnia földjére, amelyet a Fehér Boszorkány tart rabságban. Már minden remény veszni látszik, amikor visszatér Aslan, a Nagy Oroszlán. Elérkezik az igazság pillanata, s megindul a kalandos küzdelem a Jó hatalomra juttatásáért…

 

Az ​oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény (Narnia krónikái 2.) PDF MS OneDrive 

Az ​oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény (Narnia krónikái 2.)EPUB MS OneDrive 

 Az ​oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény (Narnia krónikái 2.) PDF Google Drive

 

 

A Narnia Krónikája a Jó és Rossz örök háborúját meséli el. Olykor a csatamezőn, nyílt küzdelemben csap össze a fény az árnnyal, máskor a szív rejtett zugaiban. Ám legyenek az ütközetek akár a lélekben, akár a harcmezőn: minden összecsapás meghatározó erejű.

Olyan utakon kalandozhatunk, amelyek a világ végére vezetnek, fantasztikus lényekkel köthetünk ismeretséget, megtudjuk, mi az árulás, mi a hőstett, mit jelent megnyerni vagy épp elveszíteni egy barátot. Kalandos utazás ez a fantázia birodalmában, ugyanakkor a legmélyebb valóságban. Kiadónk sorozatban jelenteti meg a rajzokkal illusztrált hét kötetet. Sorozat ez, melyben minden mű önmagában is teljes egész, önállóan is lenyűgöző olvasmány. Vágtassunk együtt a szabadságba!

A NARNIA KRÓNIKÁINAK HARMADIK KÖTETE:
Narnia… ahol egyes lovak emberi nyelven beszélnek… ahol az árulás ellenére a sors beteljesül. Két, mindenre elszánt szökevény találkozik, s egyesítik erőiket. Eleinte ugyan csak zord és kiszolgáltatott életük elől menekülnek, ám hamarosan egy szörnyű viadal kellős közepén találják magukat. Ez a csata dönti el sorsukat és Narnia sorsát is.

 

A ​ló és kis gazdája (Narnia krónikái 3.) PDF MS OneDrive 

A ​ló és kis gazdája (Narnia krónikái 3.) EPUB MS OneDrive 

A ​ló és kis gazdája (Narnia krónikái 3.) PDF Google Drive 

 

 

A Narnia Krónikája a Jó és Rossz örök háborúját meséli el. Olykor a csatamezőn, nyílt küzdelemben csap össze a fény az árnnyal, máskor a szív rejtett zugaiban. Ám legyenek az ütközetek akár a lélekben, akár a harcmezőn: minden összecsapás meghatározó erejű.
Olyan utakon kalandozhatunk, amelyek a világ végére vezetnek, fantasztikus lényekkel köthetünk ismeretséget, megtudjuk, mi az árulás, mi a hőstett, mit jelent megnyerni vagy épp elveszíteni egy barátot. Kalandos utazás ez a fantázia birodalmában, ugyanakkor a legmélyebb valóságban. A kiadó sorozatban jelenteti meg a rajzokkal illusztrált hét kötetet. Sorozat ez, melyben minden mű önmagában is teljes egész, önállóan is lenyűgöző olvasmány. Tarts velünk, s a herceggel, ki koronájáért száll csatába.

A NARNIA KRÓNIKÁINAK NEGYEDIK KÖTETE:
Caspian herceg

Narnia… ahol az állatok beszélnek… a fák vándorolnak… s ahol hamarosan kitör a véres háború. A herceg, kit jogtalanul megfosztottak trónjától, végső elkeseredésében hadsereget gyűjt, hogy megszabadítsa hazáját a bitorlótól. Végül azonban két ember között dől el a küzdelem. A becsület csatája dönt az egész világ sorsa fölött.

 

Caspian ​herceg (Narnia krónikái 4.) PDF MS OneDrive 

Caspian ​herceg (Narnia krónikái 4.) EPUB MS OneDrive 

Caspian ​herceg (Narnia krónikái 4.) PDF Google Drive 

 

 

A Narnia Krónikája a Jó és Rossz örök háborúját meséli el. Olykor a csatamezőn, nyílt küzdelemben csap össze a fény az árnnyal, máskor a szív rejtett zugaiban. Ám legyenek az ütközetek akár a lélekben, akár a harcmezőn: minden összecsapás meghatározó erejű.

Olyan utakon kalandozhatunk, amelyek a világ végére vezetnek, fantasztikus lényekkel köthetünk ismeretséget, megtudjuk, mi az árulás, mi a hőstett, mit jelent megnyerni vagy épp elveszíteni egy barátot. Kalandos utazás ez a fantázia birodalmában, ugyanakkor a legmélyebb valóságban. Kiadónk sorozatban jelenteti meg a rajzokkal illusztrált hét kötetet. Sorozat ez, melyben minden mű önmagában is teljes egész, önállóan is lenyűgöző olvasmány. Tarts velünk az ismeretlenbe!

A NARNIA KRÓNIKÁINAK ÖTÖDIK KÖTETE:
Narnia… ahol a sárkány felébred mély álmából… ahol a csillagok a földön járnak… ahol bármi megtörténhet. A királyt és váratlan útitársait ismeretlen tájak s vizek felé viszi a végzetük. Egyre távolabbra sodródnak az idegen tengereken. Hamarosan rádöbbennek, küldetésük nehezebb, mint gondolták, s a világ vége csupán kezdete valaminek.

 

A ​Hajnalvándor útja (Narnia krónikái 5.) PDF MS OneDrive 

A ​Hajnalvándor útja (Narnia krónikái 5.) EPUB MS OneDrive 

A ​Hajnalvándor útja (Narnia krónikái 5.) PDF Google Drive 

 

 

A Narnia Krónikája a Jó és Rossz örök háborúját meséli el. Olykor a csatamezőn, nyílt küzdelemben csap össze a fény az árnnyal, máskor a szív rejtett zugaiban. Ám legyenek az ütközetek akár a lélekben, akár a harcmezőn: minden összecsapás meghatározó erejű.

Olyan utakon kalandozhatunk, amelyek a világ végére vezetnek, fantasztikus lényekkel köthetünk ismeretséget, megtudjuk, mi az árulás, mi a hőstett, mit jelent megnyerni vagy épp elveszíteni egy barátot. Kalandos utazás ez a fantázia birodalmában, ugyanakkor a legmélyebb valóságban. Kiadónk sorozatban jelenteti meg a rajzokkal illusztrált hét kötetet. Sorozat ez, melyben minden mű önmagában is teljes egész, önállóan is lenyűgöző olvasmány. Lépj hát be az Alsó Világba és keresd velünk az elveszett herceget.

A NARNIA KRÓNIKÁINAK HATODIK KÖTETE:
Az ezüst trón

Narnia… ahol az óriások szabadon kószálnak… ahol gonosz varázslat és bűbáj uralkodik. Zord, hideg télben indul útnak két embergyerek, s egy különös lápi lény. Nincs senki Narniában, aki a segítségükre sietne, a király messzi vizekre hajózott, s egy gonosz kígyó az összes bátor szívű lovagot elpusztította már.
Elmondhatatlan veszélyeken és sötét, mély barlangokon át tör előre a barátok maroknyi, nemes csapata, kiknek egyetlen célja a fogságban tartott herceg kiszabadítása. De vajon hol találnak rá? A föld felett? A föld alatt? Eljutnak Lennvilágba is, ahol a gonosz a leggyönyörűbb és leghalálosabb arcát mutatja meg.

 

Az ​ezüsttrón (Narnia krónikái 6.) PDF MS OneDrive 

Az ​ezüsttrón (Narnia krónikái 6.) EPUB MS OneDrive 

Az ​ezüsttrón (Narnia krónikái 6.) PDF Google Drive 

 

 

A Narnia Krónikája a Jó és Rossz örök háborúját meséli el. Olykor a csatamezőn, nyílt küzdelemben csap össze a fény az árnnyal, máskor a szív rejtett zugaiban. Ám legyenek az ütközetek akár a lélekben, akár a harcmezőn: minden összecsapás meghatározó erejű.

Olyan utakon kalandozhatunk, amelyek a világ végére vezetnek, fantasztikus lényekkel köthetünk ismeretséget, megtudjuk, mi az árulás, mi a hőstett, mit jelent megnyerni vagy épp elveszíteni egy barátot. Kalandos utazás ez a fantázia birodalmában, ugyanakkor a legmélyebb valóságban. Kiadónk sorozatban jelenteti meg a rajzokkal illusztrált hét kötetet. Sorozat ez, melyben minden mű önmagában is teljes egész, önállóan is lenyűgöző olvasmány.
Tarts velünk a végső ütközetbe, amely majd véget vet minden csatának.

A NARNIA KRÓNIKÁINAK HETEDIK KÖTETE:
A végső ütközet

Narnia… ahol a hazugság félelmet szül… ahol a legnehezebb próbát a hűségnek kell kiállnia… ahol a remény talán örökre elveszett. Narniának utolsó napjaiban legveszedelmesebb ellenségével kell szembenéznie, a gonosz ezúttal nem kívülről, hanem belülről támad. Ezzel a megrázó viadallal érnek véget Narnia krónikái.

 

A végső ütközet (Narnia krónikái 7.) PDF MS OneDrive 

A ​végső ütközet (Narnia krónikái 7.) EPUB MS OneDrive 

 A ​végső ütközet (Narnia krónikái 7.) PDF Google Drive

 

  

Egy viharos nyári estén Ransom, a magányos turista félreeső erdei házban keres éjszakai szállást. Balszerencséjére két különös tudóshoz téved be, akik egy távoli, lakott bolygóra készülnek. Űrhajójukon – az ottani kincsekért cserébe – egy emberpéldányt kell magukkal hurcolniuk. Ransom, a kiszemelt áldozat, számos megpróbáltatáson megy keresztül, hazaérve azonban vágyódás keríti hatalmába kalandjainak színtere után. Ő is „csendes bolygónak” látja immár Thulcandrát – a Földet –, hasonlóan Malacandra dolgos, egyenjogú lényekből álló népéhez. 

 

A ​csendes bolygó (Kozmikus trilógia 1.) PDF MS OneDrive 

A ​csendes bolygó (Kozmikus trilógia 1.) EPUB MS OneDrive 

 A ​csendes bolygó (Kozmikus trilógia 1.) PDF Google Drive

 

 

 


 Ransomot, A csendes bolygó főhősét ezúttal a Perelandrára, a földiek között Vénuszként ismert égitestre szóltja a titkos küldetés. A távoli bolygó a természet csodája: a rajta lakó élőlények szelídek, barátságosak, nem ismerik a félelmet. A tenger-bölcső úszó szigetein ők kísérik Perelandra királyát és királynőjét, hogy egymásra találjanak. Ransom hamarosan rádöbben, hogy a Paradicsomba került, ahol még nem történt meg a bűnbeesés. Ám a hatalmát kiterjeszteni igyekvő gonosz itt is csábításra készül, ezúttal új alakot öltve.

 

Perelandra (Kozmikus trilógia 2.) PDF MS OneDrive 

Perelandra (Kozmikus trilógia 2.) EPUB MS OneDrive 

Perelandra (Kozmikus trilógia 2.) PDF Google Drive 

 

 

 

A ​cambridge-i irodalomprofesszor, író és kritikus leghíresebb könyvében „alulnézetből” láttatja a világot. Az ember ősi ellenségével szemben a szatíra fegyverét alkalmazza, jelezve, hogy félelmesen komoly mégsem rémületes valósággal van dolgunk.
A tapasztalt főördög leveleiben időszerű, huszadik századi tanácsokkal látja el a kezdő kísértőt: hogyan térítse le a jó útról a gondjaira bízott fiatalembert.

„Tudom, hogy élvezetek segítségével már sok lelket nyertünk meg magunknak. De maga az öröm mégis az Ellenség találmánya, nem a miénk. Ő csinálta a gyönyöröket, nekünk szerteágazó kutatásaink ellenére sem sikerült egyetlenegyet sem előállítanunk. Csupán annyit tehetünk, hogy az embereket arra ösztökéljük, hogy az Ellenség alkotta örömöket általa tiltott időpontban, módon vagy mértékben élvezzük. Arra törekszünk, hogy minden örömöt kiszakítsunk természetes feltételeinek talajáról, és ott gerjesszük fel, ahol legtávolabb esik a természetestől. Legkevésbé emlékeztet a Teremtőre, s a legkevesebb örömet okozza. Aranyszabály: a vágy mind gyötrőbb legyen, a gyönyör mind csekélyebb. Így biztosabb – és stílusosabb.”

 

Csűrcsavar ​levelei PDF MS OneDrive 

Csűrcsavar levelei EPUB MS OneDrive 

Csűrcsavar levelei PDF Google Drive 

Maddison Michaels - Szentek és Szélhámosok

   

Szerelemben ​mindent szabad
Devlin Markhamnek, Huntington hírhedt hercegének kell egy feleség. Nem is akármilyen! Ha nem tudja egy hónapon belül elcsábítani a környék egyik legszeszélyesebb kékharisnyáját, búcsút mondhat a nehezen megszerzett vagyonának. A herceg mindig is úgy gondolta, a szerelem elfecsérelt érzelem, a házasság pedig a legjobb esetben is kényelmetlenség. Azonban úgy tűnik, Lady Sophie Wolcottra nem hat a jóképű nemes vonzereje…
Amikor Sophie megtudja, hogy szeretett árvaháza veszélybe kerül, bármit megtenne, hogy megmentse. Még egy kegyetlen, kéjsóvár férfihoz is hozzámenne, aki mindig megszerzi, amit akar, mind a szerelemben, mind az üzleti életben. Ahhoz a férfihoz, aki megtestesít mindent, amitől eddig rettegett, mégis az egyetlen esélye lehet a nehéz helyzetben, és akihez vonakodva bár, de tagadhatatlanul vonzódni kezd.
Azonban az érdekházasság még több bonyodalmat szül, mert Devlin sötét múltjából felbukkan egy gyilkos, aki Sophie-t veszi célba. Rá kell jönniük, hogy nem csupán az életük forog kockán, hanem a szívük is.

 

 

 

Te ​leszel a megmentőm?
Brianna Penderley mindig veszélyes helyzetekbe keveredik, főleg akkor, ha a régészet iránti szenvedélyéről van szó. Nápoly szívében szánalmas olasztudásának köszönhetően véletlenül két férfi jegyese lesz egyszerre. Nem más, mint Daniel Wolcott, Thornton grófja siet a segítségére. Az egyetlen férfi, aki valaha felkavarta az érzéseit.
Daniel élete nagy részében szigorúan uralkodott az érzelmein. Eltökélte, hogy nem lesz olyan kicsapongó, mint az apja volt. Ellenben amikor mentora unokahúgát kell megmentenie, aki szinte vonzza a bajt, a személyének pedig a szöges ellentéte, nehezére esik eltitkolnia a nő iránti vonzalmát.
Amikor a helyzetük rosszról rémesre fordul, Daniel és Brianna veszedelmes kalandba sodródik. Közös erővel kellene kikeveredniük a bajból, azonban nem segít, hogy folyton izzó szenvedéllyel marják egymást.

 

 

Kaphat ​második esélyt a szív?
Constance Campbell, Kilmaine hercegnéje valamikor hitt abban, hogy csak egy hercegre van szüksége ahhoz, hogy boldog legyen – ám rá kell jönnie, hogy a férje igazi szörnyeteg. Az összetört és vigasztalhatatlan nő álarc mögé rejti nyomorúságát… még gyerekkori barátja, Alec előtt is szerepet játszik.
Dr. Alec McGuiness újra Skóciában találja magát, ahol azt a nőt kell megvizsgálnia, akinek egykor szívét ígérte. Miután Connie sok-sok évvel ezelőtt visszautasította, jól tudja, szerény orvosi keresetéből nem tud megfelelő életet biztosítani a nő számára. De amikor Kilmaine hercegét hidegvérrel meggyilkolják, és a hercegnét gyanúsítják, Alec rádöbben, hogy mindenáron meg kell védenie egykori szerelmét azoktól, akik rá akarják kenni a gyilkosságot.
Szökés közben Connie átéli azt a szabadságot, amiről korábban csak álmodott, majd váratlanul vonzódni kezd a férfihoz, aki oltalma alá vette. De ha sikerül is kivívniuk a szabadságát és tisztázni a nevét, vajon Constance képes lesz újra kitárni a lelkét valakinek?

 

Szentek & Szélhámosok sorozat one drive 


Szentek & Szélhámosok sorozat Google drive

2024. május 24., péntek

Nicole Jordan - Notorious sorozat

  

A hírhedt londoni nőcsábász, lord Damien Sinclair mindaddig csak a saját élvezetét hajszolja, mígnem imádott húga, Olívia egy titkos találka alkalmával megsebesül, s megbénul. Damien mindent megtesz annak érdekében, hogy bosszút álljon és tönkretegye azt a fiatal nemesembert, aki meg akarta szöktetni Olíviát. Aubrey, bár reménytelenül szerelmes lesz Olíviába, amikor a baj megtörténik, mégis könyörtelenül cserben hagyja. A csodálatos szépségű, titokzatos lady Vanessa Wyndham előtt egyetlen cél lebeg: mindenáron meg akarja menteni felelőtlen öccsét, s a családi vagyont. A veszélyesen jóképű, szenvedélyes Damien, a Bűn lordja különleges alkut köt Vanessával…

 

Csábítás (Notorious 1.) 

 

 

Az ​ifjú és bájos Aurora Demminget az apja feleségül akarja kényszeríteni egy, a lánynál jóval idősebb, külsőleg-belsőleg egyaránt taszító férfihoz. A gyönyörű teremtés kétségbeesésében botrányos egyezséget köt Nicholas Sabine-nal, a rendkívül veszélyes, ám felettébb jóképű fiatalemberrel, akire gyilkosság és kalózkodás miatt halál vár. A kivégzés előtti napon Aurora házasságot köt Nicholasszal, csupán azért, hogy ne kelljen egy undok vénemberrel leélnie az életét. Egyetlen nap tehát, és egyetlen varázslatos, szédítő éjszaka…
Miután a fiatalasszony megözvegyül, visszatér a londoni társasági életbe, méghozzá Nicholas húgával, a hollóhajú Ravennel együtt, aki fölött férje végakaratának megfelelve gyámságot vállal.
Ám a „halott” férj váratlanul ismét megjelenik Aurora életében, és követeli, hogy „özvegye” tegyen eleget házassági szerződésüknek, és lázas éjszakák során csábítja a szépséges arát a bűnös gyönyörre…  


Szenvedély (Notorious 2.)

 

  

A tűzvörös hajú, szépséges Brynn Caldwell a világtól elzártan, a cornwalli partok mentén éli hétköznapjait fivéreivel, akik csempészetből próbálják fenntartani magukat. Egy szép napon aztán megjelenik a hírhedt londoni nőcsábász, lord Lucian Wycliff, s alaposan megváltoztatja Brynn eddigi életét. Visszautasíthatatlan ajánlatot tesz a szorongatott anyagi helyzetben sínylődő testvéreknek: feleségül veszi a lányt, cserébe kifizeti apjuk után maradt adósságaikat, valamint taníttatja a legifjabb testvért. Jóllehet Brynn az első pillanattól fogva erős vonzódást érez a férfi iránt, kénytelen gátat szabni vágyainak, ugyanis a család női tagjai egy cigány asszony átkának köszönhetően egymás után, tragikus körülmények között sorra veszítették el szerelmüket. Vajon képes lesz-e Brynn megnyitni szívét a szerelem előtt, és dacolhat-e a szörnyű átokkal?

 

Vágy (Notorious 3.) 

 

  

Raven ​Kendrick gyerekkorában látta édesanyján, hogy milyen az, ha az embernek összetörik a szívét, és arra az elhatározásra jut, hogy soha az életben nem fogja megadni magát egyetlen férfinak sem. Úgy alakítja az életét, hogy biztonságos, bár unalmas és szerelem nélküli révbe érjen, de egy botrány fenekestül felforgat mindent. Elveszíti hercegi vőlegényét, és kénytelen elfogadni London leghírhedtebb játékbarlangja bizsergetően érzéki tulajdonosának az ajánlatát.Bár ellenállhatatlan testi vágy vonzza rejtélyes megmentőjéhez, Raven megpróbál ellenállni érzéseinek, hogy megtarthassa fogadalmát. Azonban a férfi minden egyes érintése olyan eksztázist rejt, amely túlszárnyalja a nő legvadabb erotikus álmait is.Patrick Lasseter úgy dönt, jóvátéve öccse gonoszságát, elveszi a testvére által tönkretett hírű fiatal nőt, feláldozva önnön függetlenségét. Az öccse sorsa miatt érzett bűntudata és a felesége iránti egyre erősebb vágya között vergődő Patrick elhatározza, hogy Ravennel megismerteti az igaz szerelem eksztázisát…

 

Extázis (Notorius 4) 

 

  

Dare ​North a kicsapongásaikról hírhedt nemes urakat tömörítő Pokol Lángjai Társaság vezetője oly legendás szerető hírében áll, hogy mindenfelé a Gyönyör Hercege néven emlegetik. Szakértője a női szívnek, no meg a testnek, ezért London leányai és asszonyai rajonganak érte, s valósággal versengnek a kegyeiért. Egy napon a gyönyörű színésznő, Julienne Laurent megérkezik a városba, s megdobogtatja a férfiak szívét. Dare felismeri benne élete nagy szerelmét, aki őt hét esztendővel korábban csúnyán rászedte és megcsalta, jóllehet a férfi el akarta venni feleségül a szép francia arisztokrata hölgyet. Dare bosszút forralva ellátogat a színházba, és a nagy nyilvánosság előtt fogadást köt, hogy a szeretőjévé teszi az ünnepelt dívát. Ám Julienne sem marad adósa, mert azt ígéri a publikumnak, hogy ő fogja térdre kényszeríteni a Gyönyör Hercegét. Közben a rettegett Caliban, Napóleon egyik legfőbb segítője ismét gyilkol Londonban, és minden eszközzel igyekszik megakadályozni a szövetséges államok győzelmét a korzikai diktátor felett. Dare részt vesz a hírhedt kém üldözésében, miközben azt gyanítja, hogy Julienne veszélyes áruló, s összejátszik Calibannal. Vajon képes lesz-e Julienne ellenállni volt szeretője végzetes vonzerejének, vagy pedig behódol a Gyönyör Hercege csábításának? Valóban veszélyes kém Julienne, aki akár gyilkolni is képes? Kit rejt Caliban személye, és sikerül-e Dare-nek kézre kerítenie a rettegett gonosztevőt?

 

 A gyönyör hercege (Notorius 5.)

 

 

 

Nicole Jordan - Szerelmi csatározások sorozat

  

Nicole ​Jordan élvezetes meséje érzéki és lebilincselő történet az 1800-as évek elejének történeti hátterébe helyezve. Magával ragadó első kötete az izgalmas, új, Szerelmi csatározások című sorozatának.

Marcus Pierce, a veszedelmesen jóképű, nőfaló hírében álló arisztokrata a grófi címmel együtt megörökli Arabella Loring és két húga gyámságát, és azon nyomban közli velük, hogy szándékában áll gazdagon kiházasítani őket. De a gyönyörűséges és makrancos Arabella már első találkozásuk alkalmával mélyen erotikus feszültséget kelt Marcusban. Szenvedélyes pengeváltásuk után Marcus úgy dönt, hogy mindenáron megszerzi ezt a gyönyörű és tűzről pattant teremtést.
Arabella, akinek egyszer már összetörték a szívét, örökre lemondott a férfiakról és a házasságról. Csupán arra vágyik, hogy háborítatlanul vezethesse az ifjú hölgyek számára létesített iskoláját. Ám mégis elfogadja Marcus vakmerő kihívását: ha a gróf el tudja csavarni a fejét két hét alatt, akkor a felesége lesz. Ha azonban képes ellenállni a férfi csábítási kísérleteinek, ő és a húgai végleg elnyerik függetlenségüket.
És ezzel kezdetét veszi az erotikus fordulatokban gazdag szerelmi csatározás…

 

 A ​szerelem foglyai

 

 

Roslyn Loring úgy akar férjhez menni, hogy képes legyen előbb magába bolondítani a jövendőbelijét. Csakhogy nem tudja, hogyan kell boldoggá és bolonddá tenni egy férfit. Kiszemeli ezért a hírhedt nőcsábászt és agglegényt, Drew Moncriefet, hogy tanítsa meg neki a szerelmi csábítás fortélyait… A hercegről az a hír járja, hogy ő London legcsodálatosabb szeretője. A férfi elkezdi tanítani a lányt a szerelemre, a testi gyönyörök élvezetére. Egy felejthetetlenül forró és szenvedélyes éjszaka után a pajzán tanítómester és Roslyn rádöbben arra, hogy a lecke a gyönyörről milyen könnyedén válik igazi szívszerelemmé…

 

Beteljesült ​vágyak

 

 

A szilaj szépség, Lilian Loring úgy véli, a szerelem túl kockázatos vállalkozás, és a házasságot a legjobb teljesen elkerülni , még ha nem kívánt udvarlója olyan vonzó külsejű is, mint Heath Griffin, Claybourne márkija. A karizmatikus lord még sosem találkozott olyan nővel, aki ellenállt volna a közeledésének, és a kezdeti tiltakozás után Lily is elolvad Heath érzéki csókjaitól. Talán éppen ezért dönt úgy, hogy olyan helyen rejtőzik el a férfi elől, ahol egy úriember biztosan nem keresne egy hölgyet: egy kétes hírű házban.
A nyomába eredő Heath megtudja, hogy miközben ő vidéken üldözi, az elbűvölő kis bajkeverő vidáman tanítja Londonban társasági viselkedésre a félvilági nőket. Ám rövidesen a hajsza izgalmánál már erősebb Heath vágya, hogy feleségül vehesse a házasság elől mindenáron menekülő Lilyt.
A férfi számára ebben a szerelemi csatában az jelenti a győzelmet, ha sikerül végül elnyernie Lily kezét és a szívét…

 

A ​csábító menyasszony 

 

  

Az ​életteli szépség, Eleanor Pierce, két évvel ezelőtt meglátta jóvágású jegyesét, Damon Staffordot, Wrexham vikomtját korábbi szeretőjével kocsikázni a parkban, és hirtelen dühében felbontotta a jegyességüket. Az elbájoló szívtipró most visszatért Londonba, és minduntalan beleavatkozik Eleanor ügyeibe, hogy meghiúsítsa az új udvarlójával való bizalmasabb kapcsolat kialakulását. És amikor Damon kábító csókjai újra felkorbácsolják a lány legmélyebb vágyait, Eleanor ismét elveszíti a szívét…
Ám, mivel nem akarja hagyni, hogy a történelem ismételje önmagát, tantaluszi kínokat okozó csábítási tervet eszel ki: megfogadja, hogy megszelídíti az élvhajhász úriembert, mielőtt megadná magát a férfi bűnre csábító, kitartó vágyainak.
Mivel Damon feltett szándéka, hogy más férfi ne udvarolhasson a szeretett lánynak, és ne nyerhesse el őt, rájön, csakis úgy érhet célt, ha elnyeri Eleanor szívét. Azonban ez a botrányosan vakmerő szépség a férfi saját szerelmi játszmáját fordítja Damon ellen, aki kész és hajlandó veszíteni ebben a játszmában.

 

Visszanyert ​boldogság 

 

 

A veszedelmesen vonzó nemesember és korábbi mesterkém, Rayne Kenyon, Haviland grófja közömbös a szerelem iránt. Pusztán egy örököst akar, aki továbbviszi grófi címét, ezért kénytelen megnősülni. Választása mindenkit meglep: egy jellegtelen külsejű, nincstelen vénkisasszonyt vesz feleségül, akinek apja egykor Rayne kémtársa volt, és megmentette az életét. Ám a talpraesett, éles eszű Madeline Ellis jóval értékesebbnek bizonyul Rayne számára, mint várta. Madeline-t elvarázsolják Haviland tüzes csókjai, és tudja, hogy rátalált a szerelemre, egy olyan férfi oldalán, aki kitartóan ellenáll a romantikus érzelmeknek.
Az esküvő után az asszony maga veszi kezébe a sorsát. Reméli, hogy egyszer talán, de csak talán, elnyeri Rayne szívét is. A Loring nővérek segítségével a jellegtelen, egyszerű nő szédítő démonná válik, gyönyörű, vakmerő csábító lesz a hitvesi ágyban. De ki gondolná, hogy egy szimpla érdekházasságba hirtelen berobbanhat a veszély, a vágy és a váratlan szerelem?

 

Váratlan ​választás 

 

 

  

Izzik ​a szenvedély Nicole Jordan Szerelmi csatározások c. sorozatának fantasztikusan élvezetes, befejező részében.

Két évvel szeretett vőlegénye halála után Tess Blanchard végre elhatározza, hogy megnyitja szívét és esélyt ad egy új szerelemnek. Ezért derült égből villámcsapásként éri, hogy egy fenyegető botrány miatt kénytelen feleségül menni félelmetes ellenségéhez, Ian Sutherlandhoz, Rotham hercegéhez. A lány számára elképzelhetetlen, hogy valaha is megszeresse a rendkívül arrogáns, de ellenállhatatlanul csábító nemesembert. A helyzetet súlyosbítja, hogy Rotham botrányos múltjában Tess olyan titkokra bukkan, melyek miatt Londonból a férfi távoli kastélyába, Cornwallba menekül.
Ian, aki már évek óta sóvárog a lány után, felháborodva veszi tudomásul, hogy az előkelő társaság azt hiszi, ő üldözte el maga mellől hitvesét, és mindannyian igyekeznek védelmezni Tesst. Természetesen a házaspár vehemens rivalizálása tüzes, gyönyörteli éjszakákat eredményez. Az eseményeket tovább bonyolítja, hogy Ian kastélyában egy rejtélyes szellem kísért, miközben Tess igyekszik a házasságközvetítő szerepét játszani, hogy összeboronálja barátnőjét annak gyerekkori szerelmével.
De a szüntelenül csatározó, kényszerházasságban élő felek közötti lángoló szenvedély átalakulhat-e felhőtlen boldogsággá és örökké tartó, hitvesi szerelemmé?

 

Az ​ördögi herceg 

Gayle Callen - Gátlástalan hölgyek sorozat

  

London legféltettebb titka hamarosan lelepleződik!
Mostanában minden úriember azt találgatja: ki lehet a szépség, akinek botrányos aktképe London egyik legdivatosabb férfiklubjában van kifüggesztve? Igaz, hogy az arisztokrácia tagja? Ki lehet ennyire merész, ennyire vakmerő? Julian Delane-nek, Parkhurst grófjának van egy tippje. Méghozzá olyan jó tippje, hogy fogadni is hajlandó rá, hiszen felismeri a Botrányos Hölgy nevű, szív alakú gyémántmedált a modell nyakában.
Csakhogy nem csupán a fogadás sikere forog kockán…
Julian, aki tisztázni szeretné a családja nevét egy olyan botrány árnyékától, amely az apja életébe került, szentül meg van győződve róla, hogy az elbűvölő modell elvezeti őt a válaszokhoz. A talpraesett, kalandvágyó és kissé vadóc Rebecca Leland azonban elszántan kibújik a keresztkérdései alól. Amikor aztán Juliannek végül sikerül sarokba szorítania, rádöbben, hogy Rebeccáért megéri mindent kockára tenni…

 

Botrányos ​portré 

 

 

Lehet, hogy ő az a szemérmetlen hölgy, aki a kacér festményhez pózolt?
Lady Elizabeth Cabot már nem az a vakmerő lány, aki egykor volt. Most a társaság kedvence, és eltökélt szándéka, hogy maga mögött hagyja a múltat. De ki hitte volna, hogy egyetlen meggondolatlan cselekedete lerombolhatja az egész világát, és szerelem nélküli házasságba kényszeríti? Kétségbeesésében merész tervvel fordul gyerekkori barátjához, Peter Derbyhez…
Peter még mindig emlékszik a vadóc és temperamentumos lányra, aki elrabolta a szívét. De vajon igazak lehetnek a pletykák, és tényleg Elizabeth a modellje annak a botrányos képnek, amely London legelegánsabb klubjában lóg? A férfi beleegyezik, hogy a vőlegényének adja ki magát, ha cserébe a lány megígéri, hogy feltárja előtte a teljes igazságot. Ám Peternek megvannak a maga elképzelései erről a színlelt jegyességről…

 

Botrányos ​eljegyzés 


 

A hírhedt szélhámos, Leo Wade nem híve az elegáns estélyeknek – sokkal szívesebben múlatja az időt a londoni játéktermekben és a hölgyek budoárjában. Ám amikor az ösztöne azt súgja, hogy az elbűvölő Miss Susanna Leland lehet egy megdöbbentően szemérmetlen festmény rejtélyes modellje, dacol a vidéki unalommal, hogy kiderítse a hölgy titkát.
Susanna, aki fél lábbal már bejutott az előkelő társaságba, fittyet hány az illemre. De még ő sem gondolta volna, hogy nevetséges macska-egér játékba keveredik, főleg nem a legfurfangosabb ismerősével. Susannának esze ágában sincs hagyni, hogy Leo nyomozgasson utána, bármennyire vonzó is a férfi. Ám aztán túl nagy lesz a kísértés, és mindketten megtapasztalják, hogy a bizalom talán minden botrányos titkot megér…

 

Botrányos ​titkok