2024. május 26., vasárnap

Maddison Michaels - Szentek és Szélhámosok

   

Szerelemben ​mindent szabad
Devlin Markhamnek, Huntington hírhedt hercegének kell egy feleség. Nem is akármilyen! Ha nem tudja egy hónapon belül elcsábítani a környék egyik legszeszélyesebb kékharisnyáját, búcsút mondhat a nehezen megszerzett vagyonának. A herceg mindig is úgy gondolta, a szerelem elfecsérelt érzelem, a házasság pedig a legjobb esetben is kényelmetlenség. Azonban úgy tűnik, Lady Sophie Wolcottra nem hat a jóképű nemes vonzereje…
Amikor Sophie megtudja, hogy szeretett árvaháza veszélybe kerül, bármit megtenne, hogy megmentse. Még egy kegyetlen, kéjsóvár férfihoz is hozzámenne, aki mindig megszerzi, amit akar, mind a szerelemben, mind az üzleti életben. Ahhoz a férfihoz, aki megtestesít mindent, amitől eddig rettegett, mégis az egyetlen esélye lehet a nehéz helyzetben, és akihez vonakodva bár, de tagadhatatlanul vonzódni kezd.
Azonban az érdekházasság még több bonyodalmat szül, mert Devlin sötét múltjából felbukkan egy gyilkos, aki Sophie-t veszi célba. Rá kell jönniük, hogy nem csupán az életük forog kockán, hanem a szívük is.

 

 

 

Te ​leszel a megmentőm?
Brianna Penderley mindig veszélyes helyzetekbe keveredik, főleg akkor, ha a régészet iránti szenvedélyéről van szó. Nápoly szívében szánalmas olasztudásának köszönhetően véletlenül két férfi jegyese lesz egyszerre. Nem más, mint Daniel Wolcott, Thornton grófja siet a segítségére. Az egyetlen férfi, aki valaha felkavarta az érzéseit.
Daniel élete nagy részében szigorúan uralkodott az érzelmein. Eltökélte, hogy nem lesz olyan kicsapongó, mint az apja volt. Ellenben amikor mentora unokahúgát kell megmentenie, aki szinte vonzza a bajt, a személyének pedig a szöges ellentéte, nehezére esik eltitkolnia a nő iránti vonzalmát.
Amikor a helyzetük rosszról rémesre fordul, Daniel és Brianna veszedelmes kalandba sodródik. Közös erővel kellene kikeveredniük a bajból, azonban nem segít, hogy folyton izzó szenvedéllyel marják egymást.

 

 

Kaphat ​második esélyt a szív?
Constance Campbell, Kilmaine hercegnéje valamikor hitt abban, hogy csak egy hercegre van szüksége ahhoz, hogy boldog legyen – ám rá kell jönnie, hogy a férje igazi szörnyeteg. Az összetört és vigasztalhatatlan nő álarc mögé rejti nyomorúságát… még gyerekkori barátja, Alec előtt is szerepet játszik.
Dr. Alec McGuiness újra Skóciában találja magát, ahol azt a nőt kell megvizsgálnia, akinek egykor szívét ígérte. Miután Connie sok-sok évvel ezelőtt visszautasította, jól tudja, szerény orvosi keresetéből nem tud megfelelő életet biztosítani a nő számára. De amikor Kilmaine hercegét hidegvérrel meggyilkolják, és a hercegnét gyanúsítják, Alec rádöbben, hogy mindenáron meg kell védenie egykori szerelmét azoktól, akik rá akarják kenni a gyilkosságot.
Szökés közben Connie átéli azt a szabadságot, amiről korábban csak álmodott, majd váratlanul vonzódni kezd a férfihoz, aki oltalma alá vette. De ha sikerül is kivívniuk a szabadságát és tisztázni a nevét, vajon Constance képes lesz újra kitárni a lelkét valakinek?

 

Szentek & Szélhámosok sorozat one drive 


Szentek & Szélhámosok sorozat Google drive

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.