Bertrice Small: Miért ​kellene megnősülnöm?

  

Aurora ​Kimberly nem akar grófné lenni. Nem érdekli az a különös házassági szerződés, amelyet nem sokkal megszületése után apja kötött a grófi vőlegény szüleivel. Ő csak azt tudja, hogy majd egyszer olyan férjet választ magának, akibe szerelmes lesz. Húgát más fából faragták:Cally nagyon is el tudja képzelni magát grófnéként, akár egy számára még ismeretlen férfi oldalán is. Ötletünk innen adódik: mi volna, ha szerepet cserélnének?
A csalás sikerül, az ifjú gróf – aki különben szintén ódzkodik a házasságkötéstől – hajón érkezik a ködös Albionból, s magával viszi az igazi arának gondolt Callyt. Aurora, az akaratos és gyönyörű lány pedig magának sem vallja be, hogy ha tudta volna, milyen jóképű vőlegény, talán ki sem eszeli a szerepcserét.
Sok-sok bonyodalom után az igazi jegyespár mégis egymásra talál. Rádöbbennek, hogy nemcsak szüleik szánták őket egymásnak hanem a sors is. Szívük, lelkül és testük tökéletes harmóniában egyesül.
Betrice Small szórakoztató, olvasmányos regényéből ifjú és idősebb olvasók a szerelem tudományába is „belekóstolhatnak.”

 

Bertrice Small Miért ​kellene megnősülnöm? 

Megjegyzések