2024. május 24., péntek

Gayle Callen - Elrendezett esküvők sorozat

  

Lady ​Cecilia Mallory apja halála után nehéz helyzetbe kerül: amíg nem megy férjhez, vagyonát a gyámja kezeli, márpedig neki okvetlenül szüksége van a pénzre, hogy korhely öccse, Appertan új grófja helyett gondoskodjon a családi birtok működtetéséről. Kétségbeesésében apja egykori katonatársát és barátját, az Indiában szolgáló Blackthorne őrnagyot kéri meg, hogy távházasság útján vegye nőül. Reméli, hogy férjét sosem kell látnia, hiszen elkötelezett katonaként élete végéig a seregben kíván maradni. Legnagyobb döbbenetére a férfi egy viharos délutánon beállít a kastélyba, és minden jel arra mutat, hogy jó darabig maradni szándékozik…
Blackthorne őrnagy gyásztól terhes napjaiba fényt hoznak elesett parancsnoka és barátja, Lord Appertan leányának kedves levelei. Amikor az ifjú hölgy arra kéri, vegye feleségül, az őrnagy beleegyezik, mivel mindent meg akar tenni elhunyt felettese gyermekeiért. Lady Ceciliát, akivel még sosem találkozott, csúnyácska vénkisasszonynak véli, akinek nem jutott udvarló, ezért kényszerül ilyen módszerrel férjet keríteni magának. Amikor egy sebesülés miatt átmenetileg hazarendelik Angliába, elhatározza, hogy meglátogatja sosem látott hitvesét.

Sosem ​látott férj 

 

 

Önállóságra vágyott, nem férjre!
Audrey Blake rögtönzött ötlete – hogy egy ismeretlen segítségét kéri jogos öröksége birtokbavételéhez – meglepő és látványos fordulatokat hoz. Családja gyakorlatilag bezárva tartja Audreyt, aki egy gyermekkori betegség következtében elvesztette látását. Csak annyit szeretne elérni, hogy független életet élhessen, de most titokzatos vendégük, Robert Henslow, Knightsbridge earlje, tovább bonyolítja a helyzetet, mert ragaszkodik színlelt eljegyzésük bejelentéséhez.
Robertet kötelességtudat hajtotta, mikor felkereste Audreyt. Hogy mi vezérli, mikor megkéri a kezét? Talán rossz lelkiismeret. Együttérzés. Vagy valami sokkal erősebb, váratlan érzelem. A névleges eljegyzés elvileg Audrey javát hivatott szolgálni. Mégis Robert az, akinek leghőbb vágya, hogy bebizonyítsa ennek az elragadó nőnek, mit nyernének azzal mindketten, ha nem csupán színlelnének – és meggyőzze, hogy engedjen a szenvedélynek.

 

Színlelt ​jegyesség 

 

 

Adam Chamberlin egy herceg harmadik fiaként a maratoni szerencsejáték-estekről és a részeg tivornyákról híres. Nem sok elvárást támasztott felé a család… egészen addig, amíg be nem következik egy tragédia. Adam az új Rothford hercegének szerepébe kényszerülve eltökéli, hogy helyrehozza az általa elkövetett hibákat. Egy múltbéli titok arra ösztönzi, hogy segítsen annak a nőnek, aki egyáltalán nem kér a segítségéből.
Nem mindennap fordul elő, hogy egy herceg bemutatkozik egy magányosan üldögélő hölgynek a Hyde Parkban. Faith Cooper még jobban meglepődik, amikor Adam felajánlja neki, hogy legyen idős nagynénje társalkodónője. Faith nem akar újra egy férfi lekötelezettje lenni – pláne nem annak, aki egyszerre dühíti és vonzza őt. Vajon elég erős lesz-e, hogy a köztük izzó szenvedély ellenére kordában tartsa tiltott vágyait?

 

Jóvátétel  

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.