2022. február 26., szombat

Nicola Marsh Mesebolt

 


Carissa játékboltja és gyerekzsúrjai közkedveltek a gyerekek meg a szülők körében.

Brody csak nemrég költözött a városba, de a kislánya, Molly rögtön megszereti a kedves, vidám nőt.

Az egyik rendezvényen Carissa nehéz helyzetbe kerül: a főszereplő lemondja a fellépést. Addig győzködi Brodyt, mígnem a férfi vállalja, hogy beugrik a hiányzó helyett.

​Molly reménykedik, hogy apukája végre szerelmet vall Carissának…


2022. február 22., kedd

Lauren Blakely Kőkemény (sorozat)


Nem ​elég csak a jó szél, hölgyeim. Az árbóc mérete is számít.
Én pedig mindent beleadok. Nekem tényleg megvan MINDEN szükséges felszerelésem: jó külső, agy, komoly vagyon és egy jó nagy f@sz.
Alighanem seggfejnek gondolnak. Annak tűnök, nem igaz? Rohadt szexi vagyok, eszement gazdag, pokolian okos, és akkorával vagyok megáldva, mint egy ló.
De tudják mit? Még nem hallották a történetemet. Talán playboy vagyok, a New York-i pletykalapok annak neveznek. Csakhogy olyan playboy, aki valójában remek fickó. Ezért lettem különleges.
Az egyetlen gond, hogy apám miatt vissza kell vennem egy kicsit. Konzervatív befektetők akarják megvenni a zászlóshajóját – a Fifth Avenue-n lévő ékszerboltot –, ezért nem csupán kordában kell tartanom a kígyót, hanem elkötelezettnek kell látszanom. Rendben. Ennyit megtehetek apáért. Elvégre neki köszönhetem a családi ékszereket. Szóval megkérem a legjobb barátomat és üzlettársamat, hogy a következő hétre legyen a menyasszonyom. Charlotte benne van a dologban – azért mond igent, hogy viselhesse ezt a jókora követ.
Ám hamarosan a nyilvánosság előtti színlelés a hálószobában egyáltalán nem lesz megjátszás, hiszen Charlotte képtelen lesz majd tettetni a lábujjgörbítő, ablak rezegtető orgazmus-sikolyait, miközben új magaslatokba röpítem majd a lepedők között.
De azt hiszem, én azt nem tudom majd színlelni, hogy érzek iránta valamit…
Mi a csudába sodortam magam ezzel a… kőkemény dologgal itt?

Csak ​hívj Mister O-nak. Mert a TE gyönyöröd a szuperképességem.

Ó te jó ég, ez jóóó a játék neve, amikor így érez egy nő, és ha a férfi nem végzi el a feladatát, a pokolba vele a hálószobából! Én a lábujjgörbítős, észbontó, lepedőmarkolós eksztázisról beszélek. Amit minden alkalommal nyújtok.
Úgy vélem, ez a gyönyör szuperhősévé tesz, és az a küldetésem, hogy mindig teljesítsek.
Ám nagy csalódást okozok, mikor egy bizonyos nő arra kér, tanítsam meg neki, hogyan nyerhet el egy férfit. Az egyetlen gond: a csaj a legjobb haverom húga, de túlontúl csábító, hogy ellenálljak, főleg, amikor kiderül, hogy az édes, szexi Harpennek mocskos gondolatai is vannak, és jól akarja használni azokat. Mégis mi baj lehetne abból, ha tartok a nőnek akit titokban kívánok néhány feltétel nélküli csábítás-órát.
Senki nem fogja megtudni, még akkor sem, ha egy pár mocskos szexüzenetet küldünk egymásnak. Na jó, párszázat. Vagy ha beragad a ruháján a zipzár. Vagy ha olyan tutajos tekintetet vet rám a vonaton az egész családja jelenlétében.

Az a baj, hogy minél több éjszakát töltök vele az ágyban, annál több napot akarok ágyon kívül is vele tölteni. És életemben először nem csupán arra gondolok, hogyan ríkassak meg egy nőt örömében, hanem arra, hogy miként tarthatnám a karomban sokáig, a jövőben.
Úgy tűnik, Mr. Orgazmus kalandjai csak most kezdődnek. 

K. Bromberg: Megjátszott szerelem


Milyen szerelmet érdemelsz?

Zane Phillips összetévesztett azzal, aki a kutyáját szokta sétáltatni. Nem is kéne, hogy meglepjen, hogy egy férfi, akinek az öltönye is többe kerül, mint nekem egyhavi lakbérem, azt feltételezte, hogy az ő szolgálatára vagyok ott.

Hogy mi ebben a jó? Az, hogy rendesen helyre tettem. És mi a rossz?
Az, hogy lekéstem miatta az állásinterjúmat.

Aztán kiderült róla, hogy egy kőgazdag ausztrál vállalkozó, és hogy ki akar engesztelni, amiért elszúrta nekem azt az interjút. Igen, szédítően jó pasi, ugyanakkor egy arrogáns seggfej is…

Úgyhogy kösz, de nem kérek belőle.

Végül miért szelem át keresztbe-kasul az országot – és miért osztozom az ágyon – azzal a fickóval, akit ki nem állhatok? És miért izzik fel közöttünk a szenvedély?

Ha nem vigyázok, még a végén tényleg elhiszem, hogy a tündérmesék valóra válhatnak?

Kapcsolj ki és töltődj fel hőseink történetével!

2022. február 20., vasárnap

Aprill Scott-Monday: Kényszeress


 

Kényszeress


"A szerző ajánlata 1 adag szórakozáshoz (kizárólag felnőttek számára):

Előétel:
Ropogós erotika
Frissen facsart humor
Forró szerelem (nem felmelegítve)

Főfogás:
Némi utazás
Hatalmas szenvedély
Hosszúra nyújtott vágyakozás
Nagyadag csalódás, könnycseppekkel dinsztelve
Késhegynyi krimi

Desszert:
Csipetnyi teljes kiőrlésű ármány
Jókora meglepetés

Felhasznált fűszerek:
Perverzió
Trágárság

Szervírozva 415 oldalon.

Tálalási javaslat:
A fogásokat alapos kézmosás után helyezzük tűzzománc tálkákba, majd lehetőleg egy Tiffany lámpa fényénél falatozzuk el.

Fogyasztható a nap bármely szakában, tetszőleges mennyiségben, nemtől függetlenül."

Cathleen Galitz: Alibi nélkül

Alibi nélkül
Sebastian Wescott igazi álomférfi. Nem csoda, ha Susan csábítónak tartja a megbízást, hogy védőügyvédje legyen a gyilkossággal gyanúsított dúsgazdag vállalkozónak.

Sebastian ártatlannak vallja magát, ám alibijéről konokul hallgat. Susan ennek ellenére hisz neki.

Sőt rövid idő múlva a férfihoz költözik. Közös jövőjükre azonban árnyékot vet, hogy ha a férfi nem árulja el, hol volt a gyilkosság éjszakáján, menthetetlenül börtönbe kerül…

Beth O'Leary: Az ágybérlő



Tiffy és Leon egy lakásban laknak.
Tiffy és Leon ugyanabban az ágyban alszanak.
Tiffy és Leon még sosem találkoztak…

Tiffynek egy olcsó albérletet kell találnia. Méghozzá azonnal. Leon éjszakánként dolgozik, és meglehetősen pénzszűkében van. A barátaik azt gondolják, hogy elment a józan eszük, de ők úgy érzik, megtalálták a tökéletes megoldást: amíg Tiffy dolgozik, a férfié az egyágyas lakás, a fennmaradó időben viszont a nőé.
A helyzetüket tovább bonyolítja egy megszállott expasi, egy követelőző ügyfél, nem beszélve egy igazságtalanul bebörtönzött fivérről, így hamar rá kell jönniük, hogy ha jól akarják érezni magukat az otthonukban, akkor minden szabályt fel kell rúgniuk…


Beth O'Leary: Otthoncsere




Leena ​túl fiatal ahhoz, hogy egy helyben toporogjon.
Eileen túl idős ahhoz, hogy mindent újrakezdjen.
Talán itt az ideje, hogy helyet cseréljenek…
Amikor a maximalista Leena Cottont két hónap kényszerszabadságra küldik, miután tönkretesz egy fontos prezentációt a munkahelyén, a lány a nagyanyjához menekül. Eileen nem olyan rég újra egyedülálló lett, ráadásul hamarosan betölti a nyolcvanat. Szeretne egy második esélyt kapni az élettől, hogy megtalálja a szerelmet, ám az aprócska yorkshire-i faluban nem sok szóba jöhető agglegény akad. Amikor Leena értesül a nagymamája helyzetéről, felajánlja neki, hogy költözzön Londonba, a lakásába. Amíg Eileen a szerelmet keresi a nagyvárosban, addig a lány vigyáz a vidéki házára. Gyorsan kiderül azonban, hogy a másik cipőjébe lépni sokkal nehezebb, mint amire számítottak. Leena hamar rájön, hogy távkapcsolatban élni nem is annyira romantikus, mint remélte, ráadásul ott van még az a bosszantóan tökéletes – és zavarba ejtően jóképű – tanár is, aki mindenben igyekszik lepipálni őt. Eközben Londonban Eileen beleveti magát az online párkeresés bugyraiba, pedig a tökéletes társ talán közelebb van hozzá, mint gondolná.

Sabrina Paige: Mostohabáty sorozat Prick, A Very Dirty Wedding, Tool

Rajongói fordítás

Prick- rajongói fordítás
 

Piszkos esküvő - rajongói fordítás

Piszkos esküvő -rajongói fordítás

Tool - rajongói fordítás

Azért hívom "Tool"-nak, mert egy pöcs.

Gaige O'Neal beceneve "Szerszám", mert az a farka. Az a hír járja, hogy jól fel van szerelve.

Nem tudhatom. Sosem volt szerencsém hozzá.

Ő egy beképzelt, elviselhetetlen seggfej, aki ugyanolyan vakmerő a nőkkel, mint azzal a hülye motorral, amivel versenyez.

És a mostohatestvérem is. Szerencsés vagyok.

Négy éve nem láttam őt. Négy éve, hogy annyira frusztrált, hogy sikítani tudnék tőle. Négy éve, hogy nem nézett rám úgy, hogy azonnal nedves leszek tőle.

Szóval kurvára illik, hogy amikor négy év után először látom, három hiányos öltözetű szőkeség alá temetkezik.

Most pedig itt ragadtam vele egy fedél alatt, amíg felépül egy versenysérüléséből. Egy sérülés, ami nyilvánvalóan nem befolyásolta a szerszáma használatát. 

A probléma az, hogy bármennyire is megvetem őt, nem tudok segíteni magamon. Ki akarom deríteni, hogy milyen szerszámmal dolgozik.

Tool rajongói fordítás

2022. február 19., szombat

Karina Halle: Északi Dinasztiák sorozat

 

 

 A lázadó herceg

Nem hittem a tündérmesékben. Soha nem gondoltam, hogy találkozom a szőke herceggel.
Szegény családból származom. Egy kaliforniai kisvárosban nőttem fel öt testvéremmel együtt. Legidősebb gyermekként pontosan tudtam, hogy számomra nem a napfényt és a boldogságot tartogatja az élet. Ez akkor vált teljesen világossá, amikor a szüleim tragikus hirtelenséggel meghaltak. Huszonhárom évesen én lettem a családfenntartó. De a sors meglepő játékaként a szőke herceg mégiscsak kopogtatott az ajtón.
Először azt hittem, Viktor csak egy átlagos üzletember. Attól eltekintve, hogy rendkívül vonzó, százkilencven centi magas, kék szemű és hihetetlenül gazdag.
Ám hamarosan kiderült az igazság. A csendes, jóképű, igéző tekintetű férfi menekül a saját világa elől. Nem akarja betölteni a rá osztott szerepet.
Viktor a Nordin uralkodóház tagja. Őméltósága a svéd trónörökös. Viktor titkát felfedni csak az első lépés volt. Arra nem számítottam, hogy beleszeretek. Arra végképp nem, hogy fenekestül felfordul az életem. 

A féktelen trónörökös
 

Elsőre csak egy átlagos, húszas évei vége felé járó, jóképű fickónak tűnök. Önbizalomból soha nem szenvedtem hiányt. Tetovált testem olyan, mint egy skandináv félistené, és legalább úgy szeretem a nőket, ahogy ők engem.
Ha nem siklóernyőzöm vagy száguldok az autómmal, akkor az éppen aktuális nőmmel élvezem az életet. Egy átlagos szingli férfinak ez pont elég.
Csak hogy én nem vagyok átlagos szingli férfi.
Magnus herceg vagyok, Norvégia trónörököse. A legutóbbi botrányommal sikerült az egész királyi családot lejáratnom. Csak egyetlen módon tehetem mindezt jóvá: ha összeszedem magam, és felnövök a feladathoz. Máskülönben nem én leszek a trón várományosa. Tehát vagy lemondok a trónról, vagy… megházasodom.
Feleségül veszek egy kékvérű idegent.
Például a lichtensteini Izabella hercegnőt.
Csendes, intelligens, és hihetetlenül szép. Neki sem tetszik a házasság gondolata, és ezt nem fél a tudtomra adni. Azt mondja, igazi nőcsábász vagyok, semmit nem veszek komolyan, és akkora az egóm, hogy nem férek be a palotába. Szerintem eltökélt szándéka, hogy megkeseríti az életemet.
Annak ellenére, hogy a házasságunk maga lesz az állóháború, elhatároztam, hogy megtöröm Ella távolságtartó, prűd hozzáállását, és felszínre hozom a vad, szexi nőt, aki benne lakozik. Megmutatom, milyen az igazi királynő.
Már csak az a kérdés, hogy engedi-e.  


A z elérhetetlen uralkodó

Tiltott szerelem…
Amikor jelentkeztem az álláshirdetésre, azt hittem, ez is olyan munka lesz, mint a többi: egy arisztokrata családnál leszek nevelőnő. Aztán rájöttem, mekkorát tévedtem. A két kislány, akire vigyázok, történetesen két hercegkisasszony.
Édesapjuk a megözvegyült dán király. Az új otthonom? Koppenhága királyi palotája.
Nehéz megszokni az új életemet, de nem az a legfőbb gond, hogy a lányok még mindig az édesanyjukat gyászolják.
A probléma az édesapjukkal van.
Hűvös, kiszámíthatatlan, és olyan fürkésző tekintettel néz, hogy a hideg futkos a hátamon.
Aksel király azért vett fel, hogy a lányaira vigyázzak, miközben kerül, ahogy csak tud.
Minél tovább maradok a palotában, annál inkább vonzódni fogok hozzá. Nemcsak jóképű, de olyan kisugárzása van, aminek nehéz ellenállni. Az asztalnál folyamatosan engem néz, finoman mindig egymáshoz érünk a folyosón, és futó pillantásokat váltunk. Mindegy, mit érzek iránta, úgysem lehetünk együtt.  


Nemes kísértés

Minden családnak megvan a maga fekete báránya. Még a kékvérűeknek is.
A dán királyi család fekete báránya én vagyok. Stella hercegnő, a botrányos életű, elvált nő, a család egyetlen olyan tagja, aki egyedül neveli a gyermekét. Nem érdekel, mit mondanak az emberek. Ha kell, szembemegyek a világgal.
Csak hogy az én világom fenekestül felfordul.
Ellátogat hozzánk Orlando monacói herceg, akit a média is hírhedt szoknyabolondként ismer. Ez a férfi vállalhatatlanul trágár. Úgy tűnik, élvezi, hogy az idegeimre mehet, és lassan, de biztosan az ágyamba is beférkőzik.
Rövid, de buja kapcsolat a miénk. Semmi másról nem szól, csak a szexről. De egy idő után – legnagyobb meglepetésemre – valami megváltozik.
Azt hittem, sikerült kizárnom ezt a féktelen pasast az életemből, de van köztünk egy olyan kötelék, amelyet egyikünk sem tud figyelmen kívül hagyni: egy kisbaba. 

Penelope Ward: Jake sorozat

Jake kitárlukozik
 

Csak ​annyit mondtak, hogy új lakótársunk lesz.

Ennyiben is maradtunk… míg be nem lépett az ajtón. A keze remegett a markomban, és rettegő szemmel végigmért. Az egész világom a feje tetejére állt.

Nina…

Az ellentétek vonzzák egymást: a külvárosi lány beköltözik egy tetovált, piercinges, semmirekellő mérnökhöz. Fogadást ajánlottam: felzárkóztatom matekból, és kikúrálom a fóbiáiból. De azzal nem számoltam, hogy ráfüggök.

Ám hétvégenként kettős életet éltem, és amint rájött, faképnél hagyott. Meg kellett védenem magam, aminek megvolt az egyetlen feltétele: nem eshettem szerelembe.

 


 

 Jake megadja magát

Nina ​Kennedy éli az életét… de valójában nem… mindaddig, míg minden meg nem változik.

Repülőgépek, vonatok, magas terek… Nina mindentől fél. Valójában nem lép ki a komfortzónájából, napjait az irracionális félelmei és fóbiái irányítják. Amikor Brooklynba költözik, hogy elkezdhesse ápolói felsőfokú tanulmányait, élete 180 fokos fordulatot vesz, mert akaratlan, de intenzív vonzalmat érez bámulatos lakótársa, egy agyontetovált, agyonpiercingelt pasas iránt, aki egyben az egyik legokosabb ember is, akivel valaha találkozott.

Jake Green durva külseje és ördögi mosolya mögött arany szív rejtőzik. Feladatának érzi, hogy megváltoztassa Nina életfelfogását. Amikor Jake beleegyezik, hogy korrepetálja Ninát, alkut kötnek, de a tétek magasak, hisz arra kényszeríti a lányt, hogy szembenézzen a démonaival. Arra azonban még ő sem nem számított, hogy a tanítás alatt szerelembe esik.

Amit Nina nem vesz észre, az az, hogy Jake a saját poklát járja. Vajon szerelmük túléli-e a bombát, amit Jake rádob?

 

Kendall Ryan Társas Játék sorozat

Kendall Ryan Társas Játék sorozat 


Nem ​szerethetek beléd!
Amikor utoljára láttam a legjobb barátnőm öccsét, még fogszabályzós kis stréber volt. Egy nap azonban Cannon, a kisöcs, megjelent nálam, hogy meghúzza magát a vendégszobámban. Teljesen megváltozott. Huszonnégy éves, széles vállú, férfias és pokolian szexi pasi lett. A több mint 185 centijével, a pólója alatt feszülő szikár izmokkal, a mély hangjával és az önelégült vigyorával őrülten csábító.
Éppen csak túlesett egy csúnya szakításon, ezért eszében sincs új kapcsolatba keveredni. És én ellen tudok állni a kísértésnek, igaz?
Ki is tartottam egészen a harmadik éjszakáig, amikor is túl sokat ittunk, és bevallotta nekem a legféltettebb titkát: olyan isteni az ágyban, hogy a nők azonnal beleszeretnek. Szerinte ez átok, nem áldás.
Szerintem ez baromság, és ezt be is fogom bizonyítani. Kizárt, hogy beleszeressek Cannonba. De mihelyt belevágunk… rádöbbenek, hogy talán életem legnagyobb hibáját követtem el, amikor nem hittem neki.


Kockázatos ​játék a szerelem
Smith Hamiltonnak megvan mindene – okos, jóképű és gazdag, és nem akar mindent elrontani egy nőüggyel, kiváltképp, ha az a nő a legjobb barátja kishúga. Elhatározza, hogy távol tartja magától Evie-t… habár a korábban rémesen idegesítő kiscsaj mára formás bombázóvá érett. Szexi szőke, aki próbára teszi Smith önuralmát azon az éjszakán, amikor bemászik mellé az ágyba.
Evie Reed mindent megkapott az élettől – kiváló oktatást, szerető családot és remek munkát a családi fehérneműgyárban, ahol a cég közösségi oldalát menedzseli. De többet akar, például okot arra, hogy viselje is azokat a szexi fehérneműket. Tudja is, hogy ki az a férfi, aki segíthet neki ebben. Amióta csak az eszét tudta, odavolt Smithért, és most mindent megtesz, hogy a férfi végre meglássa benne a felnőttet… ezért betrükközi magát az ágyába.
Csak hogy Evie terve katasztrófába torkollik, és neki meg Smithnek döntenie kell – nem vesznek tudomást a közöttük szikrázó vonzalomról, vagy játszótársakká válnak, és mindent kockára tesznek.


Mi lehet szexibb egy rosszfiúnál?
Max Alexander hamarosan betölti a harmincötöt. Létrehozott egy sikeres céget, de a szerelemben soha nem volt szerencséje. Olyan sok időt fordít az üzletre és a lánya nevelésére, hogy ez teljesen háttérbe szorítja a magánéletet. Nem tud bájologni, hamar elveszíti a türelmét, és néha az agya is elborul.
A legkevésbé arra az egyedülálló, túlságosan vonzó fiatal nőre van ideje, akit nevelőnőnek fogadott a kislánya mellé. A nő eltereli a figyelmét, amire semmi szüksége, és esze ágában sincs viszonozni a vonzalmát. De ugye a szenvedély útjai kifürkészhetetlenek…


Szenvedélyes ​következmény
Bren Matthews zoológus, a munkájának él, se kedve, se ideje nincs egy kapcsolatra.
A szerelmet ugyan elutasítja, a teste viszont vágyik az érintésre, ezért úgy dönt, keres valakit… és talál. A legdögösebb férfi akad az útjába, akit valaha is látott.
Észbontó éjszakát töltenek együtt, majd Bren másnap eltűnik, amíg a férfi alszik.
Két hét múlva rádöbben, hogy esetleg terhes lett. Nőgyógyászhoz megy, de a vizsgálóban dr. Legjobbegyéjszakás fogadja…
Dr. Mason Bentley minden nő vágyálma, őrjítő a teste, sikeres és ráadásul orvos. Ám Mason mégis nehezen talál párt, hisz szülei tökéletes kapcsolata magasra tette nála a lécet. A Brennel töltött éjszaka után úgy érzi, a lány a lelki társa, és megvan benne az a plusz, amit keres. Amikor reggel egyedül ébred, mélységesen csalódottnak érzi magát. Boldog, hogy Brent pácienseként viszontlátja, habár az, hogy terhes lehet, őt is sokkolja.
Bren tiltakozik az ellen, hogy elmélyítsék a kapcsolatukat, Mason azonban teljesen biztos abban, hogy őket egymásnak teremtették. Meggyőzi a lányt, hogy várjanak egy hónapot, mielőtt megnézik a terhességi teszt eredményét, és addig ismerjék meg egymást…

2022. február 6., vasárnap

Bertrice Small: Mert örök a szerelem (O'Malley Saga 4) 1-2.

BrocCrain grófjának nem sürgős a házasság. Éli vidám agglegényéletét, és felé sem néz a gyereklánynak, akit szülei jegyeztek el számára. Ám amikor atyja meghal és örökösről kell gondoskodnia, elindul megkeresni menyasszonyát. A kis Velvet viszont nemcsak gyönyörű nővé serdül, anyja, Skye makacsságát és szabadságszeretetét is örökölte. Nem lesz olyan férfié, aki nem hódítja meg szívét. Alexander szívesen ostromolja a szép lányt, és lesz közben hódítóból hódított. De vajon elég erős-e szerelmük, hogy kibírja, ha a sors kegyetlenül elszakítja őket egymástól, ha Velvet egy másik férfi karjában talál vígaszt, szerelmet és kielégülést? 

Mert a szerelem örök 1.

Mert a szerelem örök 2. 
 

Bertrice Small: Váratlan örömök

Ashley Kimbrough-nak mindene megvan, amire egy nő
vágyhat: kedves barátok, sikeres karrier és kielégítő szexuális élet a
Csatornán – a kizárólag nőknek fenntartott tévéadón, amely minden érzéki vágyat
beteljesít. Bár már elmúlt harminc és volt néhány balul sikerült próbálkozása,
a szingli élet nem keserítette el – egészen mostanáig. Ashley nagyapja
végrendeletének köszönhetően kénytelen megismerkedni Ryan Mulcahyval, a szintén
sikeres üzletemberrel, aki ráadásul jóképű és olyan a teste, akár egy modellé. A
véletlen úgy hozza, hogy vagyonukat mindketten csak úgy tudják megtartani, ha
összeházasodnak. Az érdekházasság jó ötletnek tűnik, de mi lesz az érzelmekkel…
no és a szexszel?

Váratlan örömök