2024. január 13., szombat

S. D. Perry: Kód: Veronika (Resident Evil 5.)

Claire Redfield eltűnt bátyját keresi, és szembe kell néznie a baljós Umbrella Corporation biofegyverével. Keresése egy távoli szigetre vezeti, ahol egy őrült zseni minden rendelkezésére álló groteszk lényt bevet, hogy megakadályozza, hogy a lány beavatkozzon szörnyű tervébe.
 

 PDF letöltés

S. D. Perry: Underworld (Resident Evil 4.)

 

Leon Kennedy, Claire Redfield, Rebecca Chambers és társaik az Umbrella, a félelmetes biológiai fegyvereket előállító titokzatos megacég félelmetes hatalmával szállnak szembe, és elindulnak, hogy megtalálják a kulcsot az Umbrella végleges megfékezéséhez.


 PDF letöltés

S. D. Perry: A holtak városa (Resident Evil 3.)

 

 

A Resident Evil című sorozat harmadik kötetében Leon Kennedy az energikus zsaru már alig várja, hogy Új életet kezdjen Racoon Cityben. Claire Redfield, a vakmerő ifjú hölgy bátyját keresve érkezik a városba. Mindketten megdöbbenve látják azonban, hogy a város lakosait egy mutagén biofegyver élőhalottá változtatta és egyetlen esélyük, ha elérik a rendőrkapitányságot…

 

PDF letöltés 

S. D. Perry: Az iszonyat foka (Resident Evil 2.)


 Azt hitték, vége…
A tudósokból és nehézfiúkból álló STARS-osztag tagjai megkönnyebbülten fellélegeztek, amikor sikerült megsemmisíteniük a zombik, és a pusztításra tenyésztett mutánsok központját. Azt hitték, a Borzalmak Kastélyának felrobbantásával megszűnt a probléma forrása.
Tévedtek.
A gonoszság már elburjánzott, indái behálózták az országot, talán a világot is. Egy másik STARS-kommandó vezetője szörnyű összeesküvés nyomaira bukkan, és megtalálja a förtelem új központját. Csapatot toboroz, és elindul a szigetre, ahol egy eszelős tudós rettenetes lényeket teremt.
Mutáns cápák, elfajzott kutyák, és a parancsokat eleven gépként teljesítő zombik… A jól képzett harcosok ezeket még le tudnák győzni, ám a mutációt okozó vírus támadását nem védhetik ki.

 PDF letöltés

S. D. Perry: A borzalmak kastélya (Resident Evil 1.)

 


 Bizarr és borzalmas gyilkosságok tartják rettegésben az amerikai kisváros, Racoon lakóit. Megcsonkított holttestek, lemészárolt emberek kerülnek elő az erdőből, amelynek közepén egy rejtélyes épület áll.
A fenegyerekekből verbuvált STARS kommandósai kapják a feladatot, hogy kiderítsék, mi lappang az esetek hátterében. Két osztag érkezik a helyszínre, és csakhamar olyan dolgokat találnak, amelyek még az ő harcedzett lelküket is megrendítik. Zombik, hátborzongató szörnyek és bestiák nyüzsögnek körülöttük. Álom ez vagy talán valóság? Egyáltalán, hogyan létezhetnek ilyen lények? A természet hozta volna létre őket? És ha mégsem, kik vagy mik voltak a teremtőik?
Ahogy a rohamosztagosok végigjárják a kastély termeit, és megfejtik az eszelős rejtvényeket, lassanként kibontakozik előttük egy olyan összeesküvés, amelynek terve csakis egy őrült elme szüleménye lehet.

PDF letöltés 

S. D. Perry: Zero ​Hour (Resident Evil 0.)


 

A S.T.A.R.S. Bravo Team egy Raccoon Cityben történt szörnyű gyilkosságsorozat kivizsgálására küldték, és azonnal akcióba lendül. Útban a helyszínre a Bravo helikoptere lezuhan. Bár mindenki túléli, amit ezután felfedeznek, az borzalmas: egy felborult, holttestekkel teli katonai teherautó - és ez csak a rémálom kezdete. A Bravo Team hamarosan felfedezi a gonoszt, amely körülöttük növekszik, és az újonc tag Rebecca Chambers kezd elgondolkodni azon, hogy mibe keveredett.

 

PDF letöltés 

Joh Shirley: Resident ​Evil: A kaptár – Megtorlás


 Az Umbrella vállalat hibájából kiszabadult T-vírus tovább folytatja pusztítását a Földön, a lakosságot húsevő zombik légióivá alakítva. Az emberi faj utolsó és egyetlen reménye, Alice (Milla Jovovich) a cég egyik titkos bázisán ébred fel, és ahogy elkezdi felderíteni az épületet, egyre többet tud meg titokzatos múltjáról. Alice tovább folytatja a vírus kitöréséért felelős emberek után megkezdett vadászatot – a hajszát, amely Tokiótól New York-on át egészen Moszkváig visz, végül pedig egy olyan felfedezéshez vezet, ami miatt mindent meg kell kérdőjelezne, amit eddig igaznak hitt. Régi és új szövetségesei társaságában Alice a túlélésért vív harcot, aminek tétje a lassan teljesen feledésbe merülő emberiség…
A visszaszámolás elkezdődött.

PDF letöltés 

Alan Glynn: Csúcshatás (PDF, EPUB)

Képzelj el egy szert, amitől intellektuális képességeid felerősödnek, egészen a maximumig. Egy szert, amelynek egyetlen pirulájától órákon át pörög az agyad, és csúcsra járathatod a kreativitásod. Egy szert, aminek a segítségével 1 óra alatt kiolvasol egy könyvet, 1 nap alatt megtanulsz egy új nyelvet és 1 hét alatt az üzleti világ ura leszel. Egy szert, aminek hatására az emberek isszák a szavaidat, bárkit és bármit megkaphatsz. Végre teljes egészében megmutatod, ami benned lakik. A jövő gyógyszere? Már ma kipróbálnád, igaz?

EPUB letöltés

PDF letöltés