2023. augusztus 20., vasárnap

Alexa Riley: A birtokló bukása (sorozat)


 A Birtokló Bukása 1: Laylanak elege van abból, hogy nem emlékszik egy éjszakára, miközben rémálmok gyötrik ..azon a bizonyos éjszaka után összetörve ébred egy kórházi ágyon ,és nem emlékszik ,hogy mi történt azon az éjszakán ráadásul meg tudja ,hogy Carter a testőrét börtönbe zárták emberölésért , elmegy hozzá ,hogy válaszokat kapjon ,de válasz helyet a férfi elutasítja a lányt . Layla úgy dönt ,hogy itt az ideje "le lépnie " elszökik az apja házából ,és új életet kezd. 8 év után Carter végre kiszabadul ,és úgy dönt ,hogy itt az ideje birtokolni azt ami az övé

BB1 

A Birtokló Bukása 2: Miután Carter elhagyta Laylat a lány meg próbál nélküle élni , így hát úgy dönt ,hogy végre megszabadul Carter emlékétől még akkor is ha a szíve alatt hordja a gyermekét , ám minden hiába , mert a férfi újra betör az életébe ,és Layla végre válaszokat kap arról a bizonyos éjszakáról.

BB2

Carter éveken át védte őt ettől a férfitól, de most Layla egyenesen a kezébe került. A világa összeomlik körülötte, Carter nem áll meg addig, amíg meg nem kapja a megérdemelt bosszút. De vajon sikerül-e megmentenie az egyetlen embert, akit valaha is szeretett?

BB3