2022. május 24., kedd

A házasság közvetítő


Heather MacAllister: Egymásnak rendelve 
Ebben a kötetben a jó hírű Sárga Rózsa társközvetítő iroda három sikertörténetét ismerheti meg. San Antonióban mindenki biztosra veszi, hogy Autumn és Clay hamarosan örök hűséget esküszik egymásnak. A két fiatal szinte együtt nőtt fel, de Autumn-nek esze ágában sincs férjhez menni Clayhez csupán azért, mert az ismerősök összeboronálták őket. Sőt! Ráveszi a fiút, hogy a Sárga Rózsa nevű házasságközvetítő irodán keresztül keressenek maguknak megfelelő társat. A kísérlet teljes kudarccal végződik... Lehet, hogy mégis egymásnak rendelte őket a sors? 

Ruth Jean Dale: Tökéletes választás 

Cody és Emily véletlenül futnak össze a Srága Rózsa házasságközvetítő ügynökségen. Emily, aki csak egy újságcikkhez gyűjt adatokat, pénzéhes, szórakozni vágyó nőnek adja ki magát, Cody pedig, aki valóban családot szeretne, elhallgatja, hogy az egyik legnagyobb texasi farm tulajdonosa. A kérdőívek alapján egyetlen számítógépes programnak sem jutna eszébe, hogy összeboronálja őket, de ,,George" mintha átlátna minden hazugságon...

 Day Leclaire: Apavásár 

Kilenc dollárral a zsebében a kis Hutch bemasírozik a Sárga Rózsa társkereső ügynökséghez, hogy édesanyjának férjet, magának pedig szerető apát találjon. Az idős tulajdonosnő nevetve beleegyezik kérésébe, és nagy meglepetésre a program épp az ő unokáját, Tyt választja ki Cassidy eszményi párjaként. Ty nem akar a gyereknek csalódást okozni, ezért hajlandó találkozni a mamájával...

2022. május 7., szombat

Kell a férj - Debra Mullins

A ​szabályok azért vannak, hogy áthágják őket. Amikor Garrett Lynch két inassal a karján beront Raynewood hercegének báltermébe, Lucinda Devering felháborítónak, ugyanakkor végtelenül vonzónak találja a férfit.
Milyen civilizálatlan! Milyen barbár! Mégis milyen erős és férfias! Aztán később megtudja, hogy ez a vadember nem más, mint Raynewood hercegének örököse – és mint kiderül, az ő feladata lesz, hogy vérbeli angol úriembert faragjon belőle. Ha kudarcot vall, a herceg felfedi titkát és azzal végleg Lucinda vesztét okozza. Lehet, hogy Lucinda Devering a legvonzóbb nő, akit Garrett életében látott, mégis az őrületbe kergeti az asszony azzal, hogy megpróbálja ráerőltetni a sznob angol társadalom ostoba viselkedési szabályait. Vajon melyikik az asszony igazi énje? A merev, makulátlan modorú angol úriasszony, vagy a gesztenyebarna szemű, göndör hajú, ízig-vérig kívánatos nő? Egy dologban bizonyos: muszáj megtörnie a jeget, és behatolni a merev társadalmi normák páncélja mögé. Garrett tudja, hogy ő képes erre. Csakhogy hamarosan el kell tűnődnie azon, hogy mi a fontosabb számára. Hogy megnyerje ezt a játszmát, vagy hogy elnyerje Lucinda kezét?

2022. május 5., csütörtök

Egyetlen érintés - Debra Mullins


Olykor egyetlen érintés hozza el a bizalmat és a szerelmet. Rogan Hunt semmi mást nem szeretne, mint elfelejteni szégyenteljes múltját, valamint békességben és magányosan újjáépíteni családja lerombolt birtokát. De amikor egy bajba jutott úrhölgyet kell megmentenie az útonállóktól, nem tud hátat fordítani. Amikor a lány édesapja hálából Rogannak ígéri leánya kezét, a jó útra tért lator megdöbben, mivel soha nem hitte volna, hogy egy ilyen kincs valóban az övé lehet…

2022. május 4., szerda

Colleen Hoover Hopeless sorozat

Készen ​állsz a reménytelen igazságra? Vagy szívesebben hiszel a hazugságoknak?

Colleen Hoover, a közkedvelt bestseller-író lebilincselő történettel tér vissza. Ez a szenvedélyes, magával ragadó románc két, szörnyű múltat cipelő fiatalról szól, akik az élet, a szerelem és a bizalom útvesztőjében bolyongva együtt ismerik meg az igazság gyógyító erejét.

A koránt sem szent Sky végzős középiskolásként találkozik Dean Holderrel – egy sráccal, aki nagy nőcsábász hírében áll. A fiú már a legelső találkozás alkalmával rabul ejti a szívét, ugyanakkor félelmet is kelt benne. A múltjára emlékezteti Sky-t, aki hosszú időn át próbálta eltemetni magában a történteket. Eldönti, hogy távol tartja magát a fiútól, de annak kitartása és ellenállhatatlan mosolya hamar semmivé foszlatja az elhatározását. Dean azonban maga is nyomasztó emlékeket őrizget. Amikor ezekről tudomást szerez, az visszavonhatatlanul megváltoztatja Sky-t, talán örökre szétrombolva lelkében a bizalom érzését.

A múlt mindkettőjükön mély sebeket ejtett, melyek csak akkor gyógyulhatnak be, ha bátran szembe tudnak nézni a történtekkel. Az őszinteség az egyetlen út, hogy végre szabadon, korlátok nélkül éljenek és szeressenek. A Reménytelen egy olyan regény, amitől eláll a lélegzeted. Elvarázsol, magával ragad, transzba ejt. Készülj fel, hogy újra átéld az első szerelmet…

Colleen Hoover Hopeless 1,5 A legjobb csók 

Colleen ​Hoover, New York Times sikerlistás szerző valósággal megbabonázta olvasóit a Hopeless-szel. A történet egy hányatott sorsú lányról, Skyról szól, aki összetalálkozik rég elvesztett gyermekkori barátjával, Dean Holderrel. A fiú segít a sokkoló családi múlt feltárásában, így Sky végre elcsitíthatja magában a mély sebet hagyó emlékeket és érzéseket.
A Hopeless Sky szemszögéből mutatta be az eseményeket, a Losing Hope pedig bepillantást enged Dean Holder történetébe, akit régóta kísért a kislány elvesztése. Úgy érzi, kudarcot vallott, amiért nem tudta őt megmenteni. Holder életét beárnyékolja a megbánás és a bűntudat. Sohasem hagyott fel Sky keresésével, mert úgy érzi: ha megtalálná, tovább tudna lépni végre. Arra viszont nem számított, hogy a találkozás pillanata még kínzóbb fájdalmat hoz.
Holder a Losing Hope-ban meséli el, hogy a tizenhárom évvel korábbi események miként hatottak az ő és családja életére, s hogyan lett magányos küldetés számára a lány megmentése. A végleges gyógyulást azonban csak a Sky iránt érzett szerelem hozhatja el…

Egy véletlen találkozás a sötétben pont elég ahhoz, hogy a tizennyolc éves Daniel és a véletlenül belé botló lány szerelmet valljon egymásnak. A románc azonban feltételekhez kötött: megállapodnak, hogy csupán egy órán át tart, és csak úgy tesznek, mintha.

A hatvan perc elteltével a lány éppúgy válik köddé, mint Hamupipőke. Daniel pedig igyekszik meggyőzni magát arról, hogy a történtek csak azért látszottak tökéletesnek, mert eljátszották az egészet. Ilyen csak a tündérmesékben szokott történni, ugye.

Egy évvel és egy boldogtalan kapcsolattal később viszont már kénytelen hinni benne, hogy létezik szerelem első látásra – hiszen találkozik Six-szel, a furcsa nevű lánnyal, akinek még furcsább a személyisége. Daniel számára sajnos az igaz szerelem megtalálása nem jelent egyet a happy enddel. Sőt, talán távolabb is visz tőle.

A múlt elképesztően sötét titka vajon képes-e árnyékot vetni Daniel és Six egyetlen esélyére, hogy megmentői legyenek?