2022. március 15., kedd

Sam Crescent curvy women wanted sorozat (4 kötet)

Sam Crescent MEAN TO Her Gondoskodom róla curvy women sorozat

Leah-t Blake három éve piszkálja a suliba folyamatosan, de egyik nap minden megváltozik... 
 
 
 
 Hadley Green kétségbeesett, és munkára van szüksége, ezért amikor meglát egy hirdetést az újságban, azonnal elintéz egy interjút, anélkül, hogy megnézné az apró betűs részt, hogy mit jelent egy nagyon gazdag, nagyon szexi férfi kiszolgálása.

Easton Gray egész életében a teltebb, gömbölyded nőket szerette. Elfoglalt férfi, és nem érdekli a nők nyalizása. Így hát a legjobb barátja reklámötletét váltja valóra, egy pillanatig sem hitte, hogy ez valóban működhet.

Abban a pillanatban, hogy Easton meglátja Hadley-t, tudja, hogy akarja őt, és bármit megtesz, hogy megtartsa. Hadley először nem akar ennek a férfinak a játékszerévé válni, de aztán kétségbeesik. Ez még mindig jobb, mintha hajléktalan maradna. Elfogadja, és azon kapja magát, hogy a férfi testénél többre vágyik. Vágyik a férfi szívére is.

Vajon Hadley képes lesz-e a birtoklásból az elvételbe kerülni? A szexből a szerelembe? Bármi lehetséges ebben a rövid, édes és mocskos románcban.
 

 Sam Crescent: Az Ő gömbölyded barátnője

Ace Heart mindig is rosszfiú volt. A nők a lábai előtt hevertek, könyörögtek érte, de ő mindig csak egy lányt akart. A gimnáziumban egész végig messziről figyelte, de sosem került közel hozzá. Elmúlt az az idő, amikor magáénak vallhatta volna, és a lány elköltözött. Három évvel ezelőtt azonban visszatért, és most neki dolgozik. Nem tudja tovább visszatartani magát. Túl sok idő telt el, és szándékában áll, hogy magának követelje ezt a gömbölyded nőt.

Trixie Dean egész életében azt tette, amit a szülei akartak. Ő volt a mintatanuló, a tökéletes lány. De amikor a szülei megpróbálták rávenni, hogy menjen hozzá a "tökéletes fiúhoz", minden összeomlott. Trixie tenni akart valamit saját magáért. Egy tetoválással kezdte, és egyik dolog követte a másikat, míg végül megkapta az állást az Ace Heartnál.

Ace magáénak akarja vallani Trixie-t, Trixie pedig minden tekintetben hozzá akar tartozni. Vajon le tudja-e küzdeni a múltja démonait, vagy örökre magányos marad? Vajon Ace be tudja-e neki bizonyítani, hogy az ő gömbölyded nőjéért érdemes küzdeni? (rajongói fordítás)
 
 
 
 


Ward Hildreth és Kirsty Blake utálják egymást. Senki sem tudja pontosan, miért, de állandóan vitatkoznak, veszekednek, és egyszerűen nem jönnek ki egymással. Ward nem tagadhatja, hogy pokolian szexinek találja a gömbölyded barnát. Régóta csodálja a lány testét, de ez nem jelent semmit.

Kirsty számára sosem volt szimpatikus az okoskodó Ward. Úgy tűnik, mindig azt hiszi, hogy ő tud mindent a legjobban, és mindig övé az utolsó szó. Legnagyobb meglepetésére megtudja, hogy fogadást kötöttek arra, hogy ő és Ward végre összejönnek. Megdöbben, és amikor elmondja Wardnak, ő is ugyanúgy meglepődik, mint ő. Ami civilizált beszélgetésnek indul, hamarosan felforrósodik, és Kirsty nem tudja, hogy pontosan mi történt ezután.
Az egyik pillanatban még veszekednek, a következőben már csókolóznak. Csakhogy az a csók ... elképesztő volt.
Csak egy apró probléma van, mindketten újra akarják egymást. Megállapodnak abban, hogy titokban randiznak. Titkos randevújuk során sok meglepetés éri őket. Ward kezd beleszeretni a lányba, és imádja, hogy ő az egyetlen férfi, akivel eddig együtt volt. A férfi életének legjobb élményévé teszi ezt az időszakot.
Amikor Kirsty terhes lesz, Ward tudja, hogy csak idő kérdése, és mindenki megtudja a titkukat, de ő azt akarja, hogy a lány tudja, mit érez. Szerelmes belé, és nem fog elmenekülni és elbújni. Mindenkinek meg akarja mutatni, hogy a lány az övé.

Gömbölyded tökéletesség