2022. január 28., péntek

Nicholas Sparks: Éjjel a parton

Éjjel a parton 


 Amandának egy nap váratlanul meghal a férje. A nő a tragédia után megrendülve, magába zárkózva éli mindennapjait. Az édesanyja, Adrienne, aki tizenéves kora óta egyedül nevelte őt két testvérével együtt, ekkor elérkezettnek látja az időt, hogy megossza vele legfelemelőbb élményét: egy olyan szerelem történetét, amely azóta is bearanyozza az életét. Felidézi a lányának azokat a fájdalmas emlékképeket, amikor a férje elhagyta egy fiatalabb nőért, és ő a múltja elől menekülve egy kis tengerparti városba, Rodanthebe érkezett. Ám nem ő volt az egyedüli látogató…

Nicholas Sparks: Menedék

Senki ​sem tudja, honnan, de egy nap gyönyörű nő érkezik Southportba, a tengerparti kisvárosba. A zárkózott fiatalasszony számára ez a hely többet jelent holmi átmeneti állomásnál. Katie-nek ez a városka valódi menedék. Szörnyű emlékek űzték idáig, és túlélése érdekében csak remélni tudja, ittléte titok marad. Legalább az előtt a bizonyos férfi előtt. Egyetlen módon lehet biztonságban: ha senkivel sem barátkozik, és főként senkit sem enged közel magához. Ám az önkéntes száműzetésbe vonult nő erre képtelen, és szép lassan megnyílik két ember felé: az egyik a mindig váratlanul, szinte a semmiből előbukkanó szomszédasszonya, Jo, akivel szoros barátságba kerül, a másik pedig Alex, a gyermekeit egyedül nevelő özvegyember. Ahogy Katie érzelmei a férfi iránt elmélyülnek, a múltját elsötétítő árnyak egyre közelebbről fenyegetik e törékeny boldogságot.

Nicholas Sparks Menedék
 

2022. január 25., kedd

Kendall Ryan: Hard To Love

Hard To Love

Cade mindig kockáztatott ...

Cade gondját viseli beteg húgának azzal, hogy azt csinálja, amiben a legjobb – ketrec harcol és felnőtt filmekben szerepel, ami a legújabb bolond pénzcsinálási terve, hogy kifizesse a húga egyre növekvő orvosi számláit. De amikor a legutóbbi melója a sürgősségire juttatja őt egy sportos erekcióval, köszönhetően egy kis pirulának, amit a rendező adott neki, nem tudja a csinos kis ápolónőt, aki foglalkozott vele, kiverni a fejéből, annak ellenére, hogy tudja, az a lány nagyon messze van a ligájától, hogy már illegális legyen.

Alexa mindig biztonságosan játszott…

Belefáradt abba, hogy beskatulyázva legyen, mint az édes, ártatlan, keményen dolgozó, ápolónőnek tanuló Alexa, aki keresi a módját, hogy kitörjön a Jókislány szerepből. Amikor a barátja egy szokatlan ötletet javasol, hogy elveszítse a szüzességét a szexi és a biztosan-eléggé-szakképzett pornó sztárral, Alexa elhűlt. De miután Cade visszautasítja az ajánlatát, dühös lesz és zavarba jön. Mikor lenyomozza, hogy megmondja neki a magáét, nem készül fel arra, amit talál. Látni, ahogy a kishúgáról gondoskodik, megérinti a szívét, és hirtelen ez már nem csak a szüzessége elvesztéséről szól, hanem, hogy segítsen Cade-nek. Mivel az Úr segíti őt, lehet, hogy igazából beleesik egy pornó sztárba…

 
 

2022. január 24., hétfő

Christina Dodd: A baj magassarkúban érkezik

Amikor Brandi Michaels rájön, vőlegénye azért repült Las Vegasba, hogy feleségül vegye a barátnőjét, zálogba csapja a jegygyűrűjét, vesz magának egy csábos ruhát, és egy fülledt éjszakát egy Roberto Bartolini nevű jóképű olasz idegen karjai közt tölt. Amikor Brandi egy gyilkos célpontjává válik, nincs más lehetősége, mint Robertóhoz fordulni – a férfihoz, aki vagy a megmentője, vagy a bukása lesz. Egy dolog azonban biztos: harc nélkül nem adja meg magát…

A baj magassarkúban érkezik
 

Kendall Ryan: Szexi szelfi


 Téves üzenet még nem ment ennyire jó helyre
Az egész egy szexi szelfivel kezdődött… amit rossz telefonszámra küldtem el.
Hupsz. Pedig nem vagyok nagy játékos a netes ismerkedésben, és nem is küldtem korábban szexi fotót magamról senkinek, még teljes alakosat se, nemhogy arról a bizonyos testrészemről…
Az egész egy hülye fogadással kezdődött egy lánnyal, aki hamis telefonszámot adott meg nekem. Így nem éreztem rosszul magam, amikor az érdeklődésem hirtelen másvalaki felé irányult – a tüzes és éles nyelvű Peyton felé, akinél a szelfi landolt, és akivel végül egész este üzengettünk egymásnak.
Másnap aztán jól bajba is sodort.
Amikor bemasíroztam az irodába, bemutattak Peytonnak, az új ügyfélnek, akit meg kellene nyernem a cégnek.
Annak a Peytonnak, ha esetleg nem jöttetek volna még rá.
És legyen elég annyi, hogy lekötötte a teljes figyelmemet.
Ész? Kipipálva.
Szépség? Ó, de még mennyire.
És a legjobb az egészben? Első pillantásra utált engem.
Édes istenem, hogy én mennyire imádom a kihívásokat.
Kezdődjön a játszma.

Szexi szelfi

2022. január 21., péntek

Szaszkó Gabriella: Beszélj hozzám (Pennington testvérek 2.)

Amy ​Forester élete nem könnyű; úgy tűnik, senki sem érti meg tetteinek mozgatórugóit. Amy a híres íróval, David Penningtonnal él párkapcsolatban. A férfi nem olyan régen publikálta gyerekkori memoárját, amiből ország-világ számára kiderül, hogy Amy korábban az író bátyjával, Chrisszel járt jegyben. David testvére öngyilkosságát követően határozza el, hogy megosztja mindenkivel gyermekkora borzalmait, alkoholista édesanyjuk bántalmazásait és zűrös kapcsolatát Amyvel.
Amy a rágalmazások után dönt úgy, hogy megírja a saját történetét, és elmélyed a múlt eseményeiben. Emlékeit a Pennington fiúkról egészen a megismerkedésüktől kezdi, majd elmeséli Chrisszel való kapcsolatát, és azt, hogy milyen is volt egy súlyosan önbántalmazó fiú és drogfüggő testvére mellett élni. Bár az írás ad némi megkönnyebbülést neki, de a visszaemlékezés és Chris halálának közelgő évfordulója feltépi a fájó sebeket. Vajon sikerül majd Amynek a felszín felett tartania Davidet? Túlélheti szerelmük a próbatételt? Egyáltalán lehetséges egy elvesztett személy árnyékában felépíteni egy párkapcsolatot?

Szaszkó G.: Beszélj hozzám
 

2022. január 6., csütörtök

Margaret Moore: Tiltott csók

 

Itt tölthető le

A gyönyörű, és árva Vivienne Burroughs szilárdan eltökélte, hogy csakis szerelemből hajlandó férjhez menni. Így ellenszegül gyámjának akaratával, aki a nemesi rang megszerzése érdekében érdekházasságba akarja hajszolni. Nem látván más kiutat, épp szökni készül, amikor egy erős, vonzó férfi lép elé a ködből. Ő az egyetlen, aki megoldást kínál Vivienne szorongatott helyzetének a megoldására… de kilétét nem fedi fel. Amikor a férfi megcsókolja, Vivienne tudja, addig nem nyugodhat, amíg újra meg nem találja a titokzatos férfit.

Amanda Quick: Kristályok kertje


 Itt tölthető le

A ​különleges pszichikus tehetséggel megáldott regényíró és hivatásos társalkodónő, Evangeline Ames mindent elkövet, hogy minél távolabb kerülhessen a londoni utcáktól, ahol nemrégiben támadás érte, ezért az unalmasnak tűnő Little Dixby határában bérel házat. A közeli Kristálykert természetfeletti energiája azonban annyira lenyűgözi, hogy titokban felfedezőútra indul a lakatlannak hitt ősi kastély parkjában. Sőt, amikor az élete újból veszélybe kerül, védelemért is ösztönösen oda menekül.

Lucas Sebastian sohasem hagy cserben bajba jutott hölgyet, még akkor sem, ha az illető épp birtokháborítást követ el. A bérgyilkost gyorsan ártalmatlanná téve megmenti Evangeline-t, de ragaszkodik hozzá, hogy a támadást titokban tartsák. Neve ugyanis épp eléggé közszájon forog már a kertben állítólagosan elrejtett kincs és a rejtélyes módon elhalálozott, okkult botanikai kísérleteket végző nagybátyja miatt.

A nyomozásban tehetséges Evangeline és Lucas, a bűnözők gondolkodásának kiváló ismerője hamar felfedezik, hogy ellenségük közös. Ám ahogy a Kristálykertből áradó veszélyes energia egyre nő, azt is megértik, hogy ami a Kristálykert alatt van eltemetve, olyan erővel bír, amit nem lehet titokban tartani…

 

Amanda Quick: Ezzel a gyűrűvel


 Itt töltheted le

Amikor Beatrice Poole, a falusi lelkész leánya, mellesleg Amelia York álnéven sikeres rémregényszerző, e sorokat papírra veti, még nem gyanítja, hogy olyan kalandokba keveredik, amilyeneket még ő maga sem tudna kitalálni. Mintha természetfeletti erők lépnének működésbe a lány körül, az események hátterében pedig felsejlik Aphrodité Titkos Gyűrűinek legendája. Beatrice elhatározza, hogy az okkult tudományok veszedelmes tudorától, Monkcrest titokzatos earljétől, a Tébolyult Remetétől kér segítséget. Nem sejti még, hogy az earl végzetes vonzerejének képtelenség ellenállni… 

Amanda Quick: Alibi jegyesség

Itt töltheted le
 

Amity Doncaster kisasszony izgalmas kalandokon edződött, magányos világutazó, aki megszokta a kihívásokat. Benedict Stanbridge a technika szerelmese, ám ezúttal titkok őrzőjeként, a Korona szolgálatában is kipróbálja magát.
A véletlen úgy hozza, hogy Amity megmenti Benedict életét és egy óceánjáró hajón hazafelé tartva gondosan ápolja is a férfit. Mire New Yorkba érnek, barátokként válnak el egymástól, ám a hajón kettesben eltöltött idő a társasági pletykák, sőt, egy őrült sorozatgyilkos célpontjává teszik a lányt. Az első támadást megússza ugyan élve, de a szörnyeteg, akit a sajtó csak Vőlegényként emleget, és akinek rendre „rossz hírű” nők esnek áldozatául, nem tesz le gyilkos szándékáról. Benedict, hogy védelmezni tudja a lányt, bejelenti eljegyzésüket.
A „jegyesek” egyesítik erőiket, hogy véget vethessenek a Vőlegény rémuralmának, ám miközben a kiszámíthatatlan bűnözővel való összecsapásra készülnek, olyan érzésekkel szembesülnek, amelyek elől nincs hová menekülniük…

2022. január 2., vasárnap

Stephanie Laurens Glencrae ​gróf zsákmánya (Cynster nővérek 3.)

Örömmel meghívjuk Miss Angelica Cynster esküvőjére… miután a jövendőbelijével együtt elrendeznek egy ősi viszályt a skót felföldön!
Az akaratos Angelica Cynster biztos benne, hogy rögtön felismeri az igazit, aki majd a férje lesz. És amikor megpillantja a titokzatos nemesurat, minden kétséget kizáróan tudja, hogy ő az igazi. De hamarosan egészen más miatt kezd hevesen verni a szíve – ugyanis a szíve választottja elrabolja!
Glencrae nyolcadik grófjának nincs más választása, mint elrabolni Angelicát, az egyetlen Cynster-lányt, akivel nem akar viszonyba bonyolódni. A kastélyát és a klánját azonban csak úgy mentheti meg, ha meggyőzi a lányt, hogy segítsen neki – és az egyezségüket a gróf házassági ajánlattal akarja megerősíteni.

Itt tölthető le
 

Stephanie Laurens: Eliza Cynster elrablása (Cynster nővérek 2)

 

Mindenkit szeretettel várnak Eliza Cynster kisasszony esküvőjére… miután megmentette elrablói fogásából egy olyan bátor hős, akiről ezt senki sem gondolta volna.
Eliza Cynstert vakmerő módon elrabolták a nővére, Heather eljegyzési báljáról, és Edinburgh felé hurcolták. Elszántan és kétségbeesetten készülve a szökésre Eliza megragadja az első alkalmat, és a megmentője Jeremy Carling, tudós és úriember lesz.
Jeremy természetétől távol áll a hölgyek megmentése és a gazemberek elől való menekülés, de mégsem hagyhatja sorsára a kisasszonyt. Azonban mindenfelé veszély leselkedik rájuk, és akadályozza menekülésüket egy titokzatos skót nemes úr, aki végül egy szikla peremén kiáll mellettük, és ezzel eldönti a sorsukat, amennyiben elég bátrak, és átadják magukat a szerelem mindent elsöprő érzésének.

Itt töltheted le 

Stephanie Laurens: Breckenridge ​vikomt, a megmentő (Cynster nővérek 1.)

 

Tisztelettel meghívunk mindenkit Heather Cynster menyegzőjére, de előtte még elrabolják, veszélybe kerül és Breckenridge vikomt vakmerő módon megmenti.
Heather Cynster elhatározta, hogy a londoni báltermekben felkutatja saját hősét, aki képes őt annyira levenni a lábáról, hogy feleségül menjen hozzá, ezért kilép a biztonságos világából, és bátran elmegy egy estélyre.
De az ígéretes férjvadászatot megzavarja a közbelépő Breckenridge vikomt, aki menteni szeretné a lányt a botránytól, és emiatt még nagyobb veszélybe sodródik, amikor egy titokzatos úr elraboltatja Londonból.
Az elszánt Breckenbridge pedig bebizonyíthatja Heathernek, hogy ő az igazi hőse, akit annyira keresett.

Itt tölthető le 

Vi Keeland: Tiltott gyümölcs (Rivaldafény-sorozat)

 


 Itt tölthető le

Arra vágyom a legjobban, ami nem lehet az enyém!
Nyolc héttel ezelőtt aláírtam egy szerződést, ami akkor jó ötletnek tűnt. Jóképű agglegény, luxuskörülmények, és egy esély, hogy megnyerjük azt a főnyereményt, amire a családomnak olyan égető szüksége volt. Azonban voltak feltételek. Mi több, rengeteg.
Mással randizni tilos. Műsoron kívül szexelni tilos. A szerződés tartalmát felfedni tilos.
Miután tavaly önként lemondtam a férfiakról, úgy tűnt, nem lesz nehéz teljesítenem a feltételeket… legalábbis azt hittem. Azonban rájöttem, hogy magával az ördöggel paktáltam le… aztán beleszerettem a mocskos szájú fivérébe.
A New York Times, Wall Street Journal és USA Today bestsellerszerző Vi Keeland kétrészes, különálló történetekként olvasható sorozatában megmutatja, hogy a tiltott gyümölcs édessége semmihez sem fogható, ám az élvezetért nagy árat kell fizetni.

Vi Keeland: A beosztott


 Amikor az első alkalommal összefutottam Chase-szel, nem tettem rá túl jó benyomást.
Egy étterem mosdója előtt kuporogtam a folyosón, és épp a barátnőmnek hagytam üzenetet, hogy mielőbb hívjon vissza valami ürüggyel, mert le akartam lépni a pocsékul sikerült randimról.
Chase hallott minden szót, szajhának nevezett, majd kéretlenül ellátott néhány tanáccsal pasi- és randiügyben. Megmondtam ennek a magas és szívdöglesztően jóképű alaknak, hogy foglalkozzon a saját átkozott ügyeivel, majd visszamentem a dögunalmas partneremhez.
Később – elhaladván az asztalunk mellett – Chase kajánul vigyorgott, én pedig a pimaszul szexi, kemény fenekét bámultam, miközben odament a lányhoz, akivel együtt vacsorázott.
Képtelen voltam megállni, hogy néha lopva ne pillantsak rá erre a beképzelt és lekezelő modorú alakra, aki a terem túlsó végében ült a barátnőjével. Természetesen többször rajtakapott, hogy nézem, és mindannyiszor rám kacsintott.
Amikor ez a szívdöglesztő fazon és a hasonlóképpen szexi barátnője hirtelen ott termett az asztalunknál, megrémültem, hogy ez a jóvágású idegen be akar árulni a pasimnak.
Ehelyett azonban úgy tett, mintha régóta ismernénk egymást, majd leült az asztalunkhoz a párjával, és mindenféle kiagyalt és rám nézve módfelett kínos történettel szórakoztatta a társaságot a nem létező közös gyermekkorunkról.
A fickó – aki mellett addig halálra untam magam – furcsa módon izgalomba jött a tolakodó ismeretlen sztorizásától.
Amikor az este véget ért, elváltunk egymástól, én pedig sokkal többet gondoltam erre a vonzó idegenre, mint azt valaha is be merném vallani. Még annak ellenére sem voltam képes kiűzni a fejemből, hogy tudtam, sosem látom újra.
Úgy értem, mi az esélye annak, hogy csupa véletlenségből ismét belefutok valakibe egy nyolcmilliós nagyvárosban?
A véletlen mégis úgy hozta, hogy egy hónap múlva ez a szexi pasi lett az új főnököm…

Itt tölthető le 

Vi Keeland A vetélytárs

 


Vi Keeland: A vetélytárs

Itt töltheted le

Bennett Fox egy pokolian vacak hétfő reggelen sétált be az életembe.
Késésben voltam a munkahelyemről. Épp aznap, amikor egy váratlan fúzió miatt versenyeznem kellett a pozíciómért.
Mialatt a holmimat cipeltem át az új irodámba, megbírságolt a parkolóőr.
Sorban ragasztgatta az autókra a büntető cetliket – kivéve arra az Audira, ami előttem parkolt, és ami pontosan olyan volt, mint az enyém.
Mérgemben átragasztottam a saját bírságomat arra az autóra, amelyik megúszta a büntetést, hátha a tulajdonos kifizeti és észre sem veszi a trükkömet. Csakhogy, miközben rátettem a cédulát, véletlenül eltörtem az ablaktörlőjét…
Egy nehéz nap szörnyű kezdete…
Azt hittem, minden jóra fordul, amikor megláttam egy csodás férfit a liftben… Úgy pillantottunk egymásra, ahogy a filmekben szoktak: a tested felvillanyozódik, tűzijáték robban, és a levegő megtelik köztetek elektromossággal.
A forró pillantásától egészen elpirultam.
Talán mégsem annyira szörnyű ez a nap…
Ezt gondoltam, egészen addig, míg be nem sétáltam az új főnököm irodájába, és meg nem pillantottam a vetélytársamat.
A nagyszerű fickó volt az. Az, akivel a liftben találkoztam. Akkor jöttem rá, hogy perzselő pillantását nem a kölcsönös vonzalom okozta, hanem a tény, hogy látta, amint megrongáltam az autóját.
És most alig várta, hogy elpusztítsa a riválisát.
Nagyon keskeny a határ a szerelem és a gyűlölet között – és nem kellene átlépnünk.
Nem kellene, de átlopakodni rajta mégis annyira jó mulatság.

Vi Keeland: Egomániás

 


Vi Keeland: Egomániás

Itt tölthető le

Akkor ​találkoztam Drew Jaggerrel, amikor éppen betört a Park Avenue-i irodámba. Még azelőtt tárcsáztam a 911-et, hogy kipróbáltam volna rajta a vadiúj, szuper menő Krav Maga tudásomat. Gyorsan leállított, miközben jót kuncogott a nevetséges támadási kísérletemen.
Naná hogy az illetéktelen behatolónak arrogánsnak kellett lennie. Aztán kiderült, hogy nem is volt annyira illetéktelen.

Drew éppenséggel az irodám jogos tulajdonosa volt. Épp szabadságon volt, amíg a saját flancos irodáját újították fel. Amit egy csaló adott nekem bérbe úgy, hogy az valójában nem is volt bérelhető. A fickó tízezer dollárral megrövidített.

Másnap, a rendőrségen töltött hosszú órák után Drew-nak megesett rajtam a szíve, és tett egy olyan ajánlatot, amit nem utasíthattam vissza. Cserébe, hogy felveszem a telefonjait, amíg a titkárnője szabadságon van, ott maradhatok az irodában, amíg nem találok magamnak másik helyet. Minden bizonnyal hálásnak kellett volna lennem, és befognom a számat, amikor meghallottam, milyen tanácsokat ad az ügyfeleinek. Nem bírtam megállni, hogy elrejtsem a véleményem. De nem számítottam arra, hogyan reagál a testem minden egyes vitánkra. Pláne hogy úgy tűnt, mi csak vitatkozni tudunk.

Mi ketten épp egymás ellentétei voltunk. Drew egy keserű, haragos, a párkapcsolatokat bámulatosan pusztító fickó, miközben az én munkám meg az, hogy segítsek az embereknek megmenteni a házasságukat. Az egyetlen közös dolog köztünk, az az iroda, amin osztoztunk. És a vonzalom, amit napról napra egyre kevésbe tudtunk tagadni.

 

Vi Keeland: Órákon át kívánlak

 


Vi Keeland: Órákon át kívánlak

Itt tudod letölteni

Cain Westtel egy bárban futottam össze. Észrevette, hogy mogorva tekintettel méregetem, és azt hitte, hogy fel akarom csípni. Amikor csevegni próbált velem, nyomban helyre tettem, és megmondtam neki, hogy egy hazug, csaló és önimádó seggfejnek tartom.
Ez az elbűvölő külsejű szemétláda ugyanis meghívta vacsorázni a legjobb barátnőmet egy luxusétterembe, és a mézes-mázos szövegével az ágyába csalta – csak azt felejtette el közölni, hogy nős.
Megérdemelte, hogy úgy lehordjam, de még ennél is több járt volna neki azért, amit tett.
Különösen akkor kezdett bizseregni a tenyerem, amikor az az elviselhetetlen, önelégült mosoly megjelent azon a tökéletes metszésű arcán, miután kiosztottam.
Csakhogy később kiderült, hogy nem a megfelelő fickót rohantam le a tirádáimmal.
Hoppá!
Megszégyenülten húztam el a bárból, bocsánatkérés nélkül. De túltettem magam a dolgon, mert tudtam, hogy úgysem botlom bele a jóképű idegenbe még egyszer az életben.
Ebben a hitben ringattam magam… míg másnap reggel be nem mentem az egyetemre.
Üdvözlöm, West professzor, az új oktatási asszisztense vagyok! Ön alatt fogok dolgozni… persze csak átvitt értelemben.
Bár nem lehet rossz dolog az sem, ha az előbbi kijelentést szó szerint értelmezzük. West professzor alatt lenni igazán kellemes élmény lehet.
Szédítően izgalmasnak ígérkezik a mi közös munkánk, professzor úr…

Vi Keeland - Penelope Ward: Szívtipró pilóta

 


Vi Keeland-Penelope Ward: Szívtipró pilóta

Itt töltheted le

Pénz ​vagy szerelem? Melyiket válasszuk?

Az olvasó fejben talán azonnal megválaszolja a kérdést, gondolván: ez pofonegyszerű.
Számomra viszont nem az. Említettem, hogy egy csomó pénzről van szó? Rengeteg pénzről!
El kell utaznom valahová, hogy ezt átgondoljam. Hirtelen ötlettől vezérelve útnak indultam, de amikor a repülőtér várótermében összefutottam a szexi Carterrel, a dolgok más irányt vettek. Túlfűtött beszélgetésbe elegyedtünk, aztán ő elhúzott. Azt hittem, többé nem találkozunk. A sors azonban másként rendelte.
Meglepetés! Carter veszélyes pasi, és folyton ide-oda repül. Mágnesként vonzottuk egymást, de tudtam, hogy a dolog csak átmeneti lehet. Főleg, amikor meghallottam az előéletéről szóló pletykákat. De rákattantam a pasira, és semmi más nem számított. Tartottam tőle, hogy ebből óriási pofára esés lesz, mert valahogy a lelkem mélyén mégis arra vágytam, hogy én legyek az, aki megzabolázza ezt a szívtipró pilótát.
A legkevesebb, amit elmondhatok, hogy valóban a hetedik mennyországba repített.
De egyszer minden jó dolog véget ér, nem igaz? Csakhogy a mi kalandunk olyan véget ért, amire egyáltalán nem számítottam.

 

Vi Keeland: Vonzó hagyaték


 Vi Keeland: Vonzó hagyaték

Itt tölthető le

A küzdelem Weston Lockwood és köztem évtizedekkel a születésünk előtt kezdődött. A nagyszüleink a legjobb barátok és üzlettársak voltak, legalábbis a nagyapám esküvője napjáig - ekkor a menyasszony kibökte, hogy képtelen hozzámenni feleségül, mert Weston nagyapjába is szerelmes. A két férfi éveken át nagy harcot vívott Grace Copelandért, aki egyébként szintén az üzlettársuk volt, azonban egyikük sem tudta teljesen megszerezni a nő szívét. Végül hárman háromfelé mentek.

A nagyapáink mást vettek feleségül, és a két férfi ádáz ellenfelekké vált az üzleti életben is. Apáink is folytatták az idővel megszokott küzdelmet. Majd Weston és én is. Igyekeztünk a lehető legnagyobb távolságot tartani egymástól. Az a nő azonban, aki miatt egykor kirobbant a háború, meghalt, és a világ egyik legértékesebb szállodáját váratlanul a nagyapáinkra hagyta, hogy osztozzanak meg rajta. Úgyhogy most itt vagyok egy szállodában azzal az emberrel együtt, akit születésemtől fogva gyűlölnöm kellene, és próbálom megoldani ezt az örökül kapott, bonyolult helyzetet.

Szokás szerint hamar egymás torkának estünk. Szívből gyűlöltem Weston Lockwoodot: magas volt, okos, fennhéjázó és túlságosan is jóképű. Tűz és víz voltunk. A családunk már megszokta a háborúskodást. Azonban volt egy apró kis gond. Valahányszor összevesztünk Westonnal, végül valahogy mindig az ágyban kötöttünk ki.

Whitney Garcia: Jogos kétség


W.G.-Jogos kétség 

A farkamnak étvágya van. Igen, étvágya. Különös tekintettel és abszolút mértékben; a  szőke, hullámos hajú, és lehetőleg nem egy kibaszott hazug nő iránt… (Habár, ez egy másik nap története.)

A  szakmámban elismert ügyvédként, elmondhatom, hogy nincs időm,  hogy kapcsolatok menjenek veszendőbe, így ezt kiküszöbölöm azzal, hogy névtelenül csevegek és lefekszem olyan nőkkel,  akikkel online találkozom.A szabályok egyszerűek: Egy vacsora. Egy éjszaka. Nincs ismétlés.Ez csak az alkalmi szexről szól. Semmi másról.Vagy legalábbis, addig erről szólt, amíg „Alissa”…Állítólag ő egy könyvgyűjtögető,  27 éves, ügyvéd. Állítólag ő az a valaki, akit jogi tanácsokkal láttam el késő éjszaka, akivel teljes mértékben és bizalmasan megoszthattam a hétvégi randijaim részleteit. De aztán találkoztam vele egy gyakornoki interjú, méghozzá egy saját gyakornokot kereső állásinterjú alkalmával és minden megváltozott attól a kibaszott naptól fogva…